top of page

Benieuwd wie onze klanten zijn en wat zij vonden van de samenwerking met The Art of Growing? Op deze pagina hebben we een aantal cases verzameld. Contacteer ons gerust indien je vragen hebt over een bepaalde case. 

Cases

2 Decorate.png

2decorate

De redenen voor de samenwerking tussen 2 Decorate en The Art of Growing waren:

 

  • De groeiende vraag naar online zichtbaarheid

  • De nood aan een strategisch communicatieplan

  • Meer instroom krijgen van klanten

  • Begeleiding krijgen in de groei van haar bedrijf

 

Liesl wenste ook haar kennis te vergroten door een opleiding op maat te volgen in sales, dit om de verkoop en de groei te boosten van 2 Decorate.

Meer over deze case. 

outdoormove

Hendrik wilde een helder groeiplan om al zijn ideeën en energie te kanaliseren zodat hij meer tijd kan hebben voor zijn gezin. The Art of Growing is geen klassiek bureau maar houdt rekening met het tijdschema van de ondernemer, zijn dromen en wat hem energie geeft. Samen hebben we een groeiplan opgesteld dat richting en focus biedt voor de komende jaren. Een heldere visie, strategie, branding en salesplan brengen de juiste mentale rust en focus om er iets moois van te maken.  

Meer over deze case. 

familie buitenfitness.jpg
17.png

Distillery massy

Vanwege de snelle groei van het bedrijf nam Massy contact op met The Art of Growing voor groeiadvies. In 6 stappen hebben we een groeiplan opgesteld. We hebben ons vooral gericht op de laatste 3 stappen, namelijk het opstellen van een marketing-, communicatie- en salesplan.

 

 

Meer over deze case. 

GR5

GR5 is een nieuw concept. Om duidelijkheid te krijgen over hoe we de markt gaan benaderen is er gekozen voor een samenwerking met The Art of Growing. Voor Els was het zeer belangrijk dat we haar boodschap en nieuw concept zo eenvoudig mogelijk naar buiten konden brengen. Ze wil met haar concept zo veel mogelijk mensen kunnen bereiken om zo kennis te delen en iedereen verder te kunnen helpen met hun groei zowel persoonlijk als professioneel. 

Meer over deze case.

wepsite mockup 2.jpg
Idylia_B3.jpg

immo idylia

Immo Idylia wilt de fee op de verkoop van de vastgoedprojecten veranderen. Hiervoor dienen ze hun toegevoegde waarde duidelijk te communiceren en hun USP’s (unique selling points) uit te spelen op de markt. Op sales vlak wil Immo Idylia graag een andere aanpak. Het is een zware concurrentiestrijd en de juiste technieken gaan ervoor zorgen dat de deal wel of niet binnenkomt.

Meer over deze case. 

jova-construct

Om de stijgende vraag van de klanten te kunnen blijven beantwoorden was er nood aan het aanwerven van nieuwe medewerkers. Verder moest de online zichtbaarheid verbeterd worden om zo de juiste klanten aan te trekken, meer naamsbekendheid te genereren en de diensten van Jova te kunnen communiceren naar het juiste publiek.

Meer over deze case.

vliegpleinweg38_werken-web-32.jpg
IMG_3906_540x.jpg

karma koma

Liens droom was om een tweede winkel te openen. Ze wist echter niet waar en hoe ze het moest aanpakken. Ze had een sparringpartner nodig om haar dromen en ideeën om te zetten in een concreet groeiplan. Ze riep daarom de hulp in van The Art of Growing.  

Meer over deze case. 

Canary

Pieter Feys van Canary wilde graag een duidelijk toekomstperspectief voor zijn onderneming. Daarnaast had hij ook nog een aantal openstaande sales-vacatures. Hij schakelde de hulp in van The Art of Growing.

Meer over deze case.

canary.png

frans roger

Niels wilde heel graag een helder en duidelijk groeiplan opstellen om Frans-Roger te laten boomen. Zelf wist hij alleen niet goed hoe hij aan zo een concreet plan moest beginnen. Hij schakelde de hulp in van The Art of Growing als sparringpartner om zijn zaak te laten groeien en een overname te regelen. 

Meer over deze case.

5 nov 21.png
IMG_3739.jpg

wekonnekt

Robin wilde graag zijn onderneming laten groeien en had hier nood aan een sparringpartner om samen de mogelijkheden te bekijken. Hij deed daarom beroep op The Art of Growing om een concreet groeiplan op maat samen te stellen en te implementeren. 

Meer over deze case. 

altrio

Altrio heeft een managementteam van 8 personen en nog een middle managementteam die het verplegende personeel coacht. Door de enorm sterke groei op zeer korte termijn, ondervindt de firma groeipijnen. Verpleegkundigen groeien snel door naar regiocoach en vervolgens naar provincie coördinator, wat de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Ondernemer Jochem zit in met zijn team en wilde graag een leiderschapstraining op maat van zijn mensen. Hij schakelde daarom de hulp in van The Art of Growing.

Meer over deze case.

altrio.png
mockup instagram.jpg

dierenartsen-praktijk de vroey

Net zoals veel ondernemingen in 2021, had ook dierenartsenpraktijk De Vroey een personeelstekort.  En goede medewerkers vinden is tegenwoordig niet zo vanzelfsprekend, zeker niet als je een drukke zaak te runnen hebt. Daarom schakelde Anneleen de hulp in van The Art of Growing. 

Meer over deze case. 

eau la la
baby spa

Om meteen goed van start te kunnen gaan met haar baby spa en online meer zichtbaarheid te creëren, schakelde Marleen de hulp in van The Art of Growing. Marleen wou graag actief naar buiten komen op sociale media om zo haar zaak te laten boomen en meer klanten aan te trekken. 

Meer over deze case.

photoshoot.jpg
Mockup Libeau.png

libeau

Sinds corona is de wereld opeens heel snel digitaler geworden. En ook bedrijven moeten hier meer en meer op gaan inspelen. Daarom wou Liesbeth graag voor LiBeau een volledig nieuwe website waarbij het mogelijk is om online Pilates-lessen aan te bieden via een online leerplatform. Ze wou sterk naar buiten komen met een nieuwe website, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Meer over deze case. 

peggy - tupperware

Peggy Blockx merkte dat het steeds belangrijker wordt om online zichtbaar te zijn en naar buiten te komen met de producten die je aanbiedt. Omdat ze zelf niet zo op de hoogte was van de laatste nieuwe trends op sociale media, had ze behoefte aan een social media training op maat waar al haar vragen persoonlijk behandeld konden worden. Ze schakelde de hulp in van The Art of Growing.

Meer over deze case.

Logo Blockx zwart - transparant.png
lOGO- SAM BELLERS.png

Sam bellers

Sam klopt zelf enorm veel uren en werkt momenteel met 2 freelancers in onderaanneming. Sam is iemand die heel precies te werk gaat en steeds de puntjes op de i wil zetten. Alles moet mooi en perfect afgewerkt worden. Na 2 jaar zelfstandige te zijn, merkte hij dat hij zowel overdag als ‘s avonds continu aan het werk was, en eigenlijk financieel niet voldoende overhield. Om effectiever te kunnen werken en meer over te houden, schakelde hij de hulp in van The Art of Growing voor een groeiplan op maat.

Meer over deze case. 

lemonade

Een tijdje terug verwelkomden Lemonade een nieuwe medewerkster: Lotte. Lotte had voornamelijk behoefte aan sales-, marketing- en communicatie coaching. Anderzijds moesten ze in 2021 15 software developers aanwerven in Barcelona. Hiervoor schakelde ze de hulp in van The Art of Growing.

Meer over deze case.

Mockup infographic- lemonade.jpg
cteso.jpg

CTESO

Rob Creemers van CTESO ondervond de laatste jaren wat moeilijkheden om zijn stress te beheersen en een goede work-life balance te vinden en te behouden. Daarom schakelde hij de hulp in van The Art of Growing.

Meer over deze case. 

Bart Hendrikx (hbv)

Bart had nood aan een duidelijke strategie om aan de slag te gaan met zijn eenmanszaak. Online was hij nog niet zichtbaar, dus ook hier had hij behoefte aan een concreet communicatieplan waarbij hij volledig ontzorgt wilde worden op vlak van sociale media en alles wat daarbij komt kijken. Hij schakelde daarom de hulp in van The Art of Growing. 

Meer over deze case.

bart facebook 3.png
CLARFLOK_LivaVisualStorytelling_7.JPG

clarflok

Jochen Duyck van Clarflok groeide door van een business development functie naar een sales management functie. Van collega ging hij naar leidinggevende of teamcoach. Hij had behoefte aan één-op-ééncoaching om zijn leiderschapsvaardigheden aan te scherpen en deed daarom beroep op The Art of Growing. 

Meer over deze case. 

vvs nv

VVS had behoefte aan een helder marketing- en salesplan. Ook had het team nood training zodat ze nieuwe inzichten konden implementeren in hun onderneming en zo hun omzet konden laten stijgen.

Meer over deze case.

vvsnv-lieven-1-2021.jpg
Foto-team stijn leroi.jpg

stijn leroi -
kbc verzekeringen

Stijn Leroi wou graag samen met andere ondernemers ideeën en visies uitwisselen en nieuwe dingen bijleren die hij kon implementeren in zijn eigen onderneming. 

Meer over deze case. 

Leonie Willemsen (slagerij de laet)

Leonie Willemsen van Slagerij De Laet had behoefte aan nieuwe ideeën en inzichten die ze kon implementeren in haar zaak. 

Meer over deze case.

testimonial van Leonie Willemsen
Kim-Vaessen-1.jpg

climatrix

Kim, zaakvoerder van Climatrix, had behoefte aan persoonlijke begeleiding om zo tot nieuwe inzichten te komen die ze kon implementeren in haar onderneming. Ze wilde graag een duidelijke strategie voor op lange termijn en meer rust in haar hoofd als ondernemer. Daarom schakelde ze de hulp in van The Art of Growing. 

Meer over deze case. 

adsomenoise 

Steven Verbruggen, zaakvoerder van AdSomeNoise, wilde graag groeien met zijn onderneming. Hij had behoefte aan één-op-ééncoachings en teamcoachings om zo de groei van zijn onderneming te faciliteren. 

Meer over deze case.

AdSomeNoise 15.jpg
koen evers the art of growing.jpg

befrako
(koen evers)

Koen Evers van Befrako had behoefte aan één-op-ééncoachingsessies om zo zijn persoonlijk groeitraject te ondersteunen. Ook het team van Befrako kon wat ondersteuning gebruiken. 

Meer over deze case. 

herco

Om de groei van Herco te faciliteren, had Steven Corthouts behoefte aan een coachingstraject. Zowel voor hem als ondernemer als voor zijn team. 

Meer over deze case.

Herco.png
Accelero_Davy_De_Ceuster.jpg

davy de ceuster 
(de ceuster)

Davy De Ceuster, zaakvoerder van De Ceuster, had behoefte aan nieuwe inzichten en tips & tricks om zijn leiderschapsvaardigheden aan te scherpen en zijn team beter aan te leren sturen. Daarvoor schakelde hij de hulp in van The Art of Growing. 

Meer over deze case. 

fruitsnacks

Roel Paesmans van Fruitsnacks heeft The Art of Growing gecontacteerd.  Zehadden bij Fruitsnacks behoefte aan een duidelijk salesplan om de groei van het bedrijf te faciliteren. 

Meer over deze case.

blog-fruit-op-het-werk-een-meerwaarde-voor-jouw-medewerkers.png
Domica.png

domica

Nathalie Leys van Domica wou graag groeien. Niet alleen als onderneemster, maar ook als persoon. Daarom schakelde ze de hulp in van The Art of Growing. 

Meer over deze case. 

iASSIST

Tijdens een leuk netwerk event van Artemis vroeg ze om een salesplan op te maken om haar te helpen om haar zaak te doen groeien. Dit met als gedachte accountants te benaderen die hulp kunnen gebruiken in het voorbereidende werk, evenals KMO’s die wel wat admin support kunnen gebruiken.

Meer over deze case.

Quotes klanten.png
Arnout Raskin (1).png

arnout raskin

Voor zijn startende onderneming wou Arnout graag een nieuwe website waar zijn klanten makkelijk een één-op-één afspraak kunnen boeken. Daarnaast wou hij graag zijn zichtbaarheid op sociale media vergroten. Hiervoor schakelde hij de hulp in van The Art of Growing.

Meer over deze case. 

bottom of page