top of page

climatrix

Wie is onze klant? 

Climatrix geeft advies over duurzame systemen van vloer-, wand- en plafondverwarming aan zowel particulieren, architecten, studiebureau’s, bouwfirma’s, interieurarchitecten als installatiebedrijven. Zij leveren hun materialen en diensten enkel aan de installatiebedrijven.

 

Met hun team van specialisten en partners creëren zij steeds de meest innovatieve toepassingen bij het ontwerpen van gezonde en energie-efficiënte oplossingen voor hun eindklanten. Ons betrouwbaar partnership kenmerkt zich door een hoge flexibiliteit, een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een klantgerichte aanpak die tot het uiterste gaat om klanten praktisch te ondersteunen met uitgebreide legplannen en een eigen plaatsingsdienst.

Kim-Vaessen-1.jpg

de behoefte van de klant

Kim, zaakvoerder van Climatrix, had behoefte aan persoonlijke begeleiding om zo tot nieuwe inzichten te komen die ze kon implementeren in haar onderneming. Ze wilde graag een duidelijke strategie voor op lange termijn en meer rust in haar hoofd als ondernemer. Daarom schakelde ze de hulp in van The Art of Growing. 

oplossing

Aan de hand van één-op-ééncoachings werd er voor Kim een duidelijk en helder strategieplan opgesteld voor de toekomst. Dit aan de hand van 6 stappen. We begonnen met Kim als onderneemster. Wie is ze? Wat zijn haar dromen? Wat wil ze graag nog bereiken? Wanneer we een volledig en duidelijk beeld hadden van Kim, konden we verder met de volgende stap, waar er een analyse werd gemaakt van de financiële gegevens, klantenfeedback, … . Aan de hand van deze gegevens werd er een strategieplan opgesteld. 

Belangrijkste realisaties op een rij

  • Opmaken en implementeren van een strategieplan voor de toekomst 

  • Verkrijgen van nieuwe inzichten voor haar onderneming 

  • Meer rust in haar hoofd 

  • Terug meer energie om te ondernemen 

Citaat

"Dankzij onze 1 op 1 gesprekken ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die de langetermijnstrategie van mijn bedrijf zullen bevorderen. Het is nodig om hierbij stil te staan om die helikopterview terug te krijgen en het doel niet uit het oog te verliezen. Het geeft daardoor meer rust in mijn hoofd, wat het ondernemerschap weer bevordert. De energie is weer terug, dank je wel!"

bottom of page