top of page

marketing & communicatie

 

Het is belangrijker dan ooit om (online) zichtbaar te zijn met jouw bedrijf. Dat kan op verschillende manieren: via social media, nieuwsbrieven, een huisstijl, website, brochures, flyers enzovoort. Wij helpen jou hier maar al te graag mee verder! 

Instagram mockup.jpg

Hier heb je twee opties: of we nemen je social media helemaal van je over, of we geven je training en leren je hoe je je social media zo goed mogelijk kunt inzetten als marketingtool.  

foto website canva (2).png

Een brochure, flyer, business cards, notitieblok of iets anders nodig? Wij ontwerpen ze en maken ze voor jou afdrukklaar. 

photoshoot.jpg

Bij personal branding beschouw jij jezelf als een merk. Wat maakt jou uniek en wat onderscheid jou van anderen? Heb je hier hulp bij nodig? Door middel van foto’s gaan we jou en waar je voor staat in beeld brengen.

logo briefpapier.jpg

Als merk wil je een professionele indruk nalaten. Daarom is het hebben van een huisstijl belangrijk. Jouw huisstijl geeft visueel weer waar jouw merk voor staat. Heb je er één nodig? Wij stellen voor jou een brandguide samen met een logo, kleurenpalet en lettertypes. 

Mockup Massy - CACTUS.jpg

Heb je een werfdoek of een (roll-up) banner nodig waar je echt mee kan uitpakken? Wij ontwerpen ze en maken ze voor jou afdrukklaar. 

vacature mockup_ DIERENARTS.jpg

War for talent - het is momenteel moeilijker dan ooit om goed personeel aan te trekken en te behouden. Wij begeleiden je graag in jouw zoektocht naar personeel aan de hand van online en offline campagnes.

Massy - newsletter mockup.jpg

Nieuwsbrieven, hoe pak ik dit het beste aan? Wanneer moet ik de lancering van mijn nieuwe product aankondigen? Hoe stel ik een aantrekkelijke mail op? Ook hier helpen we je graag mee verder!

Web-Showcase mockup 2decorate.jpg

Wij maken voor jou een website (op Wix) en begeleiden jou zodat jij in de toekomst zelf aanpassingen kan doen. Heb je een iets complexere website nodig? In dat geval werken we samen met freelancers. 

2019-10-14 15.15.03-1.jpg

Hulp nodig bij het opstellen van een helder marketing- of salesplan? Dan verwijzen we je graag door naar de rubriek 'groeistrategie en advies', waar je in 6 stappen begeleid wordt door Veroniek. 

bottom of page