top of page

Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om online zichtbaar te zijn. En daar helpen wij u graag bij! 

 

Op het gebied van social media bieden wij 2 opties: 

  1. Social Media Training: 

Een individuele social media training duurt een halve dag tot een dag. Samen kijken we welke kanalen je het beste kunt gebruiken en wat belangrijk is op welk kanaal. We kijken wat je nodig hebt en gaan daar meteen mee aan de slag. De social media training wordt vaak gecombineerd met een Canva training om te leren hoe je de beste content maakt voor je kanalen.

2. Social media ontzorging

Heb je zelf geen tijd om je socialmediakanalen te beheren maar wil je wel graag online zichtbaarheid creëren? Dan nemen wij het graag van je over! Samen bespreken we op welke kanalen je best actief kan zijn en stellen we een contentplanning op. Wij ontzorgen je volledige social media.

Voor we starten met de content creatie, kom je eerst even langs voor een (virtuele) koffie. Samen bespreken we jouw wensen en waar je juist behoefte aan hebt. Hoe wil jij graag naar buiten komen? Wat verwacht je juist van onze samenwerking? Zijn er bepaalde zaken waar wij rekening mee moeten houden? 

Wij beheren jouw Facebook, Instagram, Linkedin en indien gewenst ook jouw Mailchimp. Heb je ook een YouTube-kanaal waar je graag wat in ontzorgt wil worden? Ook dat is mogelijk. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie en dan bekijken we samen de mogelijkheden. 

Wat kan je van ons verwachten? 

  • Een contentkalender

  • Een maandelijks rapport met statistieken

  • Wij maken jouw content klaar voor al jouw kanalen en zorgen ervoor dat deze wekelijks online verschijnt

  • Video editing (Reels, Instagram TV, personal branding video's)

  • Personal branding fotoshoot

  • Jouw social media contentstrategie zal volledig in lijn zijn met je sales-strategie

instagram.png
Mockups
Instagram mockup.jpg
Instagram_massy_mockup.jpg
REELS.jpg
mockup instagram - dierenarts.jpg

Volg ons op Instagram

bottom of page