top of page
Image by Nahil Naseer
image.png

The Art of Growing is erkend licenced practitioner en partner van Insights® met heel veel ervaring in de praktische toepassing van het model.

Insights® is wereldwijd een van de grootste spelers op het gebied van Learning & Development. Het doel is vanuit inzichten in gedragsvoorkeuren de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties te stimuleren door het beste in elkeen naar boven te halen.

The Art of Growing geeft geregeld opleidingen aan VOKA voor BRYO (starters), PLATO sessies, ...  en is uiteraard zelf actief lid.

image.png

The Art of Growing geeft opleidingen aan UNIZO digitaal en fysiek over Canva, de vrouwelijke ondernemers inspireren,....

image.png

The Art of Growing is partner bij cevora en geeft opleidingen over presenteren en presentatietechnieken.

image.png

The Art of Growing werkt reeds jaren met Thalento om bedrijven te ondersteunen met hun recruiteringsuitdagingen.   Dit is een vragenlijst over je performance, motivatie, leiderschapsvaardigheden, salesvaardigheden,...

De Cognitieve suite bevat de volgende testen; de SCOPE-Test, Abstract Redeneervermogen in 3 varianten, de S-Test voor Numeriek Redeneervermogen en de A-Test voor het in kaart brengen van Verbaal Redeneervermogen.

image.png
Kopie van 2023 Canvassador Templates Badges + Intro Post.png

The Art of Growing is officieel Design community Canvassador (ambassadeur van Canva). Als Canvassador krijgen we de kans om:
✨ In contact te komen met andere ontwerpers
✨ Een kijkje achter de schermen te nemen bij het Canva-team
✨ Toegang te krijgen tot exclusieve bronnen
✨ Mijn kennis en vaardigheden te delen
✨ Creativiteit in anderen te inspireren

bottom of page