top of page

leonie willemsen - slagerij de laet

Wie is onze klant? 

Slagerij De Laet heeft slechts 1 doel: jou verbluffen met hun ruime aanbod aan heerlijke zelfbereide vleesproducten. Van een lekker stuk vlees over ambachtelijke charcuterie en (vlees)salades tot vers bereide barbecueschotels en kant-en-klare maaltijden: ze doen alles om een lach op jouw gezicht te toveren. Vakmanschap, ambacht, traditie en innovatie zitten in hun DNA. Meer informatie is terug te vinden op de website https://www.slagerijdelaet.be/. 

Slagerij-de-Laet-Ekeren-1-600x500.jpg

de behoefte van de klant

Leonie Willemsen van Slagerij De Laet had behoefte aan nieuwe ideeën en inzichten die ze kon implementeren in haar zaak. 

oplossing

Ze schreef zich in voor ‘The Art of Connecting’. Het maandelijks netwerkevent van The Art of Growing. 1 keer per maand komt er een groepje ondernemers naar de praktijk om zich bij te scholen over een bepaald topic en ideeën met elkaar uit te wisselen. De topics zijn heel uiteenlopend, zodat je op het einde van het jaar nieuwe informatie vergaren hebt over verschillende onderwerpen. Daarnaast ging Leonie ook al een paar keer mee op onze Unfold Trips voor ondernemers in binnen- en buitenland, waaronder naar Vietnam en de Ardennen. 

Belangrijkste realisaties op een rij

  • The Art of Connecting: maandelijks samenkomen met een groepje gelijkgestemden 

  • Unfold Trips: jezelf ontplooien als persoon en als ondernemer in een mooie en rustgevende setting in binnen- en buitenland

  • Nieuwe inzichten verkregen om mee te nemen naar de slagerij

Citaat

"De doortastende vragen van Veroniek gaven mij de inzichten die ik nodig had en waar ik ook direct mee aan de slag kon."

bottom of page