top of page

cteso

Wie is onze klant? 

CTESO is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van high-end machines. Daarbij ontzorgen ze de klant vanaf de conceptfase tot en met de effectieve integratie en opstart ter plaatse. De ambitie van CTESO is om een inspirerende werkplek te maken waar door techniek gepassioneerde mensen kunnen werken aan innovatieve projecten. Meer informatie over CTESO is terug te vinden op de website https://www.cteso.com/.

MENTALL_CTESO_06-2.jpg

de behoefte van de klant

Rob Creemers van CTESO ondervond de laatste jaren wat moeilijkheden om zijn stress te beheersen en een goede work-life balance te vinden en te behouden. Daarom schakelde hij de hulp in van The Art of Growing.

oplossing

Een onderneming kan pas groeien wanneer de ondernemer zelf goed in zijn vel zit en een goede balans heeft gevonden tussen werk en privé. Daarom ging The Art of Growing aan de slag met één-op-één coachingsessies om zo een gezonde work-life balance te creëren en aan te houden.

Belangrijkste realisaties op een rij

  • Stress leren beheersen 

  • Betere work-life balance 

  • Algemeen welzijn van de ondernemer verbeteren

Citaat

“Een bedrijf doen groeien gaat gepaard met vele uitdagingen en stress wat regelmatig een negatieve invloed heeft op de work-life balance en de algemene gezondheid van de ondernemer. Iets wat vaak onderschat wordt en waarvan algemeen aangenomen wordt dat dit normaal is. Een goed klankbord en tips en tricks om een goede work-life balance onder controle te houden is heel belangrijk. Dit is iets waar The Art of Growing ons de laatste jaren meermaals in ondersteund heeft. Een gezonde onderneming start met een gezonde ondernemer 😊.”

bottom of page