top of page

herco

Wie is onze klant? 

Herco is een inox- en metaalbedrijf te Houthalen vlak bij Genk met een flexibele, jonge en open geest dat uw project van A tot Z met zorg afhandelt. Met veel ervaring en nuttige tips helpen zij u naar een mooi resultaat. Zij spelen met materialen, producten en ruimte, zonder in te boeten op de functionaliteit en looks van uw interieur. Integendeel, hun binnenhuisarchitect luistert daarom graag naar uw smaak en stijl.

Steven Corthout.jpg

de behoefte van de klant

Om de groei van Herco te faciliteren, had Steven Corthouts behoefte aan een coachingstraject. Zowel voor hem als ondernemer als voor zijn team. 

oplossing

Veroniek heeft het team van Herco een jaar lang gecoacht en gezorgd voor nieuwe inzichten waar ze verder mee aan de slag konden gaan. Zo is zowel Steven als ondernemer gegroeid alsook het volledige team van Herco. 

Belangrijkste realisaties op een rij

  • Coachingtraject voor Steven en zijn team om de groei van zijn onderneming te faciliteren

Citaat

"Ik kan zeggen dat de samenwerking met Veroniek een zeer geslaagd project is binnen ons bedrijf. Door het enthousiasme tilt zij het hele team naar een hoger niveau."

 

"Ze geeft nooit ondoordachte adviezen, waardoor het niveau van de discussie erg hoog is en ze ook de betrokkenen (zonder dit te beseffen) naar een hoger niveau tilt."

 

"We hebben een traject van een jaar met haar, dit zorgt ervoor dat iedereen die ermee te maken heeft er het hele jaar mee aan de slag moet, zodat je hier maandelijks de evolutie kan zien. We gaan zeker voor een vervolgtraject met haar, bedankt Veroniek."

bottom of page