top of page

clarflok

Wie is onze klant? 

Clarflok verdeelt een complementair assortiment chemicaliën dat toelaat om alle mogelijke problemen rond fysico-chemische waterzuivering, andere waterbehandeling en slibontwatering op te lossen.

Ze zijn actief in alle aspecten van water zuiveren: filtratie, coagulatie, flocculatie, antischuim, ionenwisselaars, diatomeeënaarde voor fijnfiltratie. Wij hebben eveneens een belangrijk aanbod ecologisch verantwoorde alternatieven. Meer informarie over Clarflok is terug te vinden op de website https://www.clarflok.be/.

CLARFLOK_LivaVisualStorytelling_13 (1).JPG

de behoefte van de klant

Jochen Duyck van Clarflok groeide door van een business development functie naar een sales management functie. Van collega ging hij naar leidinggevende of teamcoach. Hij had behoefte aan één-op-ééncoaching om zijn leiderschapsvaardigheden aan te scherpen en deed daarom beroep op The Art of Growing.

oplossing

De coachingsessies van Jochen begonnen met een online Thalento assessment. Hier werd in kaart gebracht wie Jochen is, wat hem motiveert en wat zijn uitdagingen zijn op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Wanneer Jochen zelfbewust is, weet hoe hij overkomt bij anderen en weet wat zijn groeipotentieel is, zal hij ook beter in staat zijn om zijn team aan te sturen. Vervolgens werd er tijdens de sessies dieper ingegaan op hoe hij kan omgaan met hoger management en wat de DO’s en de DON’T’s zijn. Er werden oefeningen gedaan op vlak van communicatie, conflictmanagement, zijn waarden en de cultuur die hij graag wil ontwikkelen binnen zijn team. Nu is het aan Jochen om alles wat hij geleerd heeft toe te passen in de praktijk en zoveel mogelijk ervaring op te doen. 

Belangrijkste realisaties op een rij

 • Leiderschapscoaching 

  • Jochen als teamcoach in kaart brengen 

  • Zelfbewuster worden als leidinggevende

  • Communicatietraining

  • Conflictmanagement

  • Oefeningen over bedrijfswaarden en -cultuur

Citaat

“Ik heb een persoonlijk leiderschapstraject gevolgd bij Veroniek van the Art of Growing. Ik leerde tijdens de sessies veel bij over wie ik ben, wat me motiveert en wat mijn uitdagingen zijn. Hoe meer zelfbewust ik ben, weet hoe ik overkom bij anderen en wat mijn groeipotentieel is, hoe beter ik mijn team kan aansturen. Nu uiteraard alles toepassen en ervaring opdoen.”

bottom of page