top of page

vvs nv

Wie is onze klant? 

VVSnv – Verkeers- & VeiligheidsSignalisatie, biedt hét compleetste gamma van de markt aan en is een toonaangevende, one-stop-shop, voor het inrichten van de publieke ruimte.  Het gamma omvat onder meer signalisatie, straatmeubilair, veiligheidsmateriaal en toebehoren. VVSnv verdeelt verschillende A-merken en produceert ook zelf. Dankzij de jarenlange expertise zorgt het VVS-team voor een uitstekende service, plaatsing en ondersteuning. Door onder meer in te spelen op innovaties en digitalisering, toont VVSnv aan dat de sector van signalisatie en het inrichten van de publieke ruimte, een enorm groeipotentieel kent. Meer informatie is terug te vinden op de website https://www.vvsnv.be/site/

vvsnv-lieven-1-2021.jpg

de behoefte van de klant

VVS had behoefte aan een helder marketing- en salesplan. Ook had het team nood training zodat ze nieuwe inzichten konden implementeren in hun onderneming en zo hun omzet konden laten stijgen. 

oplossing

Veroniek is om te beginnen gestart met een analyse te doen van de financiële gegevens van VVS, van de concurrentie en van de feedback van de klanten. Op basis van deze analyse werd er een marketing- en salesplan opgesteld. Daarnaast kreeg het team van VVS nog een hands-on training. 

Belangrijkste realisaties op een rij

  • Opstellen en implementeren van marketing- en salesplan 

  • Teamcoaching 

  • Resultaat: stijging van de omzetcijfers

Citaat

"Veroniek heeft een grondige analyse gemaakt van onze financiële en verkoopgegevens, onze concurrentie en de feedback van klanten, wat de basis was voor een helder marketing- en salesplan. We hebben extra sales aangenomen en ons team heeft een hands-on training gekregen. Door de vele inzichten te implementeren in ons top VVS team, hebben we een ongekende groei doorgemaakt van > 1 miljoen omzet."

- Lieven ‘s Heeren, zaakvoerder VVS nv

 

"De training bood de juiste balans tussen theoretische achtergrond en praktische oefeningen. Bovendien gaven de ervaringen en inzichten van Veroniek de training een enorme meerwaarde. Veroniek is in staat om je belangrijke inzichten te geven. Haar opleiding was dan ook een echte meerwaarde voor mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling."

- Kris Bosmans, Change Manager, VVS nv

bottom of page