top of page

Stijn Leroi - KBC verzekeringen

Wie is onze klant? 

Verzekeringen is een moeilijke, ingewikkelde materie en bijgevolg een kwestie van maatwerk. Het juiste advies is dan ook zeer belangrijk bij het afsluiten van verzekeringscontracten. Leroi verzekeringen wil er in dit opzicht dan ook voor jullie ( gezin, zelfstandige , bedrijf , KMO , … ) zijn. Met meer dan 26 jaar ervaring in de verzekeringswereld helpen zij je graag met het nodige enthousiasme en doorgedreven kennis uit te zoeken welke verzekeringsproducten jij nodig hebt. Meer informatie is terug te vinden op de website https://www.leroi-verzekeringen.be/

Foto-team stijn leroi.jpg

de behoefte van de klant

Stijn Leroi wou graag samen met andere ondernemers ideeën en visies uitwisselen en nieuwe dingen bijleren die hij kon implementeren in zijn eigen onderneming. 

oplossing

Stijn schreef zich in voor “The Art of Connecting”. Het maandelijks netwerkevent van The Art of Growing. 1 keer per maand komt er een groepje ondernemers naar de praktijk om zich bij te scholen over een bepaald topic en ideeën met elkaar uit te wisselen. De topics zijn heel uiteenlopend, zodat je op het einde van het jaar nieuwe informatie vergaren hebt over verschillende onderwerpen. Daarnaast ging Stijn ook al een paar keer mee op onze Unfold Trips voor ondernemers, waaronder naar Vietnam. 

Belangrijkste realisaties op een rij

  • The Art of Connecting: maandelijks samenkomen met een groepje gelijkgestemden 

  • Unfold Trips: jezelf ontplooien als persoon en als ondernemer in een mooie en rustgevende setting in het buitenland

Citaat

We vroegen aan Stijn om een quote achter te laten voor ‘The Art of Connecting’:

 

"Altijd leuke sfeer, concept is goed, kleine groep, lekker eten, leerrijk. Fijne combinatie tussen bijleren en fun. Ik kijk altijd uit naar de volgende sessie. Gewoon leuk."

bottom of page