top of page

wekonnekt

Wie is onze klant? 

Een paar jaar geleden besloot Robin Nijns om zelfstandige te worden en richtte hij zijn onderneming WeKonnekt op. WeKonnekt bouwt high-end domotica-installaties en ontzorgt klanten door middel van projectmanagement. Dit voor zowel residentiële als speciale privé projecten. Het grootste voordeel aan samenwerken met WeKonnekt? De klant heeft gedurende het hele project maar één contactpersoon, en dat is Robin. Hij ontzorgt de klant van ontwerp tot installatie. Meer informatie over WeKonnekt is terug te vinden op de website https://www.wekonnekt.be/.

IMG_4647.jpg

de behoefte van de klant

Robin wilde graag zijn onderneming laten groeien en had hier nood aan een sparringpartner om samen de mogelijkheden te bekijken. Hij deed daarom beroep op The Art of Growing om een concreet groeiplan op maat samen te stellen en te implementeren.

oplossing

Tijdens het opstellen van het groeiplan werden er 6 stappen doorlopen. De eerste stap was Robin als ondernemer. Wie is hij? Wat zijn zijn dromen? Wat wil hij graag nog bereiken? Op basis hiervan werd het groeiplan verder uitgebouwd naar een strategie-, finance-, marketing-, sales- en communicatieplan om de groei van WeKonnekt te faciliteren.

Belangrijkste realisaties op een rij

  • Concreet groeiplan opgesteld 

  • Helpen bij de online communicatie naar de buitenwereld toe

Citaat

Ongelooflijk straf hoe snel ze de sterktes en zwaktes van persoon en onderneming kunnen accentueren en hier ook dadelijk de juiste strategie aan koppelen.

Veroniek is mijn ideale sparringpartner voor het nemen van belangrijke en de juiste beslissingen. Een extern vertrouwenspersoon die meekijkt over mijn schouders, me complimenteert met de juiste keuzes en me behoedt voor foute keuzes geeft me een zeer aangenaam gevoel.

bottom of page