top of page

domica

Wie is onze klant? 

Domica is ontstaan uit een passie voor systeemintegratie. Bij de oprichting van Domica gingen ze dan ook uit van het principe dat de realisatie van een project moet leiden tot een domotica totaaloplossing. Een gebouwbeheersysteem (GBS) dat jou het leven aangenamer maakt. Domica staat garant voor een kwaliteitsvolle en functionele integratie van alle technieken in het KNX-systeem. Door repetitieve handelingen te automatiseren, verhogen ze jouw comfort en gebruiksgemak.

 

“Graag ontwerpen we jouw elektrische installatie, netwerk, beeld- en geluidsinstallatie zodat deze aan al je noden voldoet en mooi aansluit bij het ontwerp van je woning of bedrijfsgebouw. Met ons team vol kennis en enthousiasme volgen we jouw project graag tot in de puntjes op en denken we probleemoplossend mee gedurende het hele bouwproces. Zo zijn we er zeker van dat het ‘future proof’ eindresultaat aan alle verwachtingen voldoet.”


Meer informatie over Domica is terug te vinden op de website https://www.domica.be/.

Domica.png

de behoefte van de klant

Nathalie Leys van Domica wou graag groeien. Niet alleen als onderneemster, maar ook als persoon. Daarom schakelde ze de hulp in van The Art of Growing. 

oplossing

Nathalie ging aan de slag met één-op-één coachingsessies bij Veroniek. Hier werd er gekeken wie Nathalie precies is als persoon en als onderneemster en waar ze graag naartoe wil. Het doel van de coachingsessies was om van Nathalie een sterke, zelfzekere onderneemster te maken en daarnaast ook een gezonde, sterke balans te behouden met haar privéleven. 

Belangrijkste realisaties op een rij

  • Business coaching

Citaat

“Veroniek is een topper die je leest, begrijpt en je zwaktes vertaald in sterktes. Na de coaching bij Veroniek ben ik ‘gegroeid’ als mens, als mama, als werkgever, als partner. Thankful forever!”

bottom of page