top of page

befrako

Wie is onze klant? 

BEFRAKO is exclusieve verdeler voor Belgie en Luxemburg van de gerenommeerde naaimachine merken Singer, Pfaff & Husqvarna-Viking. Verder verdelen ze ook de keurmerken Braun, Honeywell, Revlon, Polti. Meer informatie over Befrako is terug te vinden op de website http://www.befrako.be/home

koen evers the art of growing.jpg

de behoefte van de klant

Koen Evers van Befrako had behoefte aan één-op-ééncoachingsessies om zo zijn persoonlijk groeitraject te ondersteunen. Ook het team van Befrako kon wat ondersteuning gebruiken. 

oplossing

Veroniek gaf Koen één-op-ééncoachingsessies om te kijken wie Koen is en waar hij graag nog naartoe wil in de toekomst. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Na het persoonlijke groeitraject van Koen, coachte Veroniek ook het office- en het salesteam van Befrako om zo de groei van het bedrijf te faciliteren. 

Belangrijkste realisaties op een rij

  • één-op-ééncoachings voor persoonlijke groei ondernemer te faciliteren 

  • Teamcoachings om groei van onderneming te faciliteren

Citaat

"Ik heb Veroniek leren kennen als een "jonge en gepassioneerde" dame die oog heeft voor het ondersteunen van ondernemers met haar inlevingsvermogen. Na een aantal lange persoonlijke gesprekken met elkaar te hebben gevoerd, heb ik de stap gezet om Veroniek in te schakelen voor mijn persoonlijk groeitraject. "

 

"Na een aantal maanden nauw te hebben samengewerkt, zag ik ook het nut van haar positiviteit en enthousiasme in de ondersteuning van het team, zowel voor mijn backoffice als voor mijn salesteam."

 

 "Vandaag spreek ik nog steeds met een positief gevoel over onze samenwerking en zal ik de samenwerking voortzetten."

bottom of page