top of page

de ceuster

Wie is onze klant? 

De Ceuster is exclusief importeur van het Italiaanse bouw- en torenkranenmerk Gru Dalbe, fabrikant van bouwmachines en werfleverancier. Meer informatie over De Ceuster is terug te vinden op de website https://www.deceuster.be/nl

Accelero_Davy_De_Ceuster.jpg

de behoefte van de klant

Davy De Ceuster, zaakvoerder van De Ceuster, had behoefte aan nieuwe inzichten en tips & tricks om zijn leiderschapsvaardigheden aan te scherpen en zijn team beter aan te leren sturen. Daarvoor schakelde hij de hulp in van The Art of Growing. 

oplossing

Veroniek gaf Davy leiderschapscoaching zodat hij leerde hoe hij zijn team beter kon aansturen en op die manier ook zijn bedrijf kon laten groeien. 

Belangrijkste realisaties op een rij

  • Leiderschapstraining 

    • Team beter leren aansturen 

    • Persoonlijke ontwikkeling van Davy bevorderen

Citaat

"Ik ben met Veroniek aan de slag gegaan om actief getraind te worden in mijn leiderschapskwaliteiten. Ik kreeg concrete tips & tricks en kon deze direct toepassen. Het was niet altijd even eenvoudig maar wel heel nuttig."

 

"De training/coaching heeft mij veel inzichten gegeven in mijzelf en hoe ik met mijn team omga. Op deze manier kan ik de gewenste professionalisering van mijn organisatie verder ontwikkelen. We gaan het traject voortzetten omdat ik ervan overtuigd ben dat dit mijn persoonlijke ontwikkeling zal bevorderen."

bottom of page