top of page
2021-09-05 20.12.01-1.jpg

VITALITEIT & STRESSMANAGEMENT

WAAR?

Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, België

doelgroep?

Iedereen die met stress & een laag energieniveau te kampen heeft.

prijs?

650 € excl btw in groep - sessies van min 6 personen

1 op 1 ook mogelijk, vraag voor een prijsvoorstel

duur?

5 avonden van 2uur (10 uren) - 18.30-20.30u

Wat?

Stress is alom aanwezig, we leggen onszelf een hoge druk op maar ook onze omgeving, onze klanten en andere relaties.  Hoe ga je hier best mee om?

 

Stress is de dooddoener en geeft hartkwalen, bloeddrukverhoging, gewrichtspijnen, overgewicht, en een algemeen ongeluksgevoel.  Tijd om je leven en gewoontes om te gooien en voor je zelf te kiezen.  Je lichaam is een tempel die we dienen te liefkozen, respecteren en verzorgen.  Nu is jouw moment gekomen om jezelf aan te passen. 

 

Wat maakt iemand vitaal en fit? Hoe kan je hier naartoe werken? Wat is belangrijk? Stel je zelf, je leven, je omgeving en je werkdruk in vraag en deel sommige zaken anders in om weer geluk en balans te ervaren.

 

Vele ondernemers en medewerkers kunnen moeilijk loskoppelen. Ze komen ’s avonds thuis maar denken alleen aan hun werk. Ze kunnen zich nog moeilijk focussen op hun gezin/partner en dwalen af. Tevens worden ze vaak ’s nachts wakker en starten dan met piekeren. Help ik wil rust in mijn hoofd en meer geluk en balans ervaren!

bottom of page