top of page
CANVA-TRAINING
CANVA-TRAINING

ma 25 jul

|

The Art of Growing

CANVA-TRAINING

Ken je het gevoel? Je wilt graag online én offline communiceren naar een hoger niveau tot maar je weet niet goed hoe je verder moet beginnen. Investeren in een duur marketingbureau zie je ook niet zitten. Je wilt graag zelf de controle behouden.

De inschrijving is gesloten
Zie andere evenementen

Time & Location

25 jul 2022, 09:00 – 16:18

The Art of Growing, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, België

About the event

Canva, jouw nieuwe tool voor al je creatieve ideeën!

Ken je het gevoel? Je wilt graag online én offline communiceren naar een hoger niveau tot maar je weet niet goed hoe je verder moet beginnen.Investerenin een duurmarketingbureauzie je ook niet zitten. Je wilt graagzelfdecontroleblijven behouden entijdbesparen. Dat kan!

Het online grafisch ontwerpplatformCanvahelpt jou bij het ontwerpen van leuke flyers, visitekaartjes, logo's, brochures, presentaties en content voor jouw socialmediakanalen. Hoe zorg je ervoor dat jouw post er visueel uitziet zonder een externe te moeten inschakelen? Hoe zorg jij ervoor dat mensen stoppen met scrollen om jouw inhoud te kunnen bekijken? Dat leer je in deze Canva training!

Voor wie bedoeld?

Iedereen die graag leuke en creatieve ontwerpen wil maken in een handomdraai en zonder voorkennis van een grafisch programma.

Wat leer je in deze training?

-beginners

Als voor jou Canva nieuw is, geven wij jullie een uitgebreide introductie. Alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan, wordt hier toegelicht. Samen verkennen we de homepage en maken we stap voor stap kennis met de editor. We maken jullie klaar om te ontwerpen! Op het einde van deze training kun je volledig zelf aan de slag met het maken van jouw eigen ontwerpen.

-Gevorderd

In deze cursus gaan we een stap verder en ontdekken we wat we allemaal kunnen doen met een Canva Pro-account. Leer hoe je geweldige ontwerpen maakt en tools gebruikt die alleen toegankelijk zijn met een Canva Pro-account. Deze training is voor mensen die al vertrouwd zijn met Canva en de basis kennen. Met deze cursus gaan we echt in op de pro-elementen en leren wij je tips en trucs hoe je Canva zo efficiënt mogelijk kunt inzetten voor al jouw knooppunten.

Liever een online training volgen op jouw eigen tempo?

Wil je de training liever op je eigen tempo volgen? Bestel dan onze online Canva cursus. In deze cursus leer je in 20 dagen alles wat je moet weten over Canva.

Als je de cursus aanschaft, krijg je toegang tot een online leerplatform. Op dit platform krijg je een mooi overzicht van alle minder die je al hebt afgerond en alle minder die nog moeten komen. 20 dagen lang ontvang je elke ochtend een e-mail met de link naar de les van die dag.

Alle lessen zijn gemaakt in Canva zelf, dus je kunt meteen aan de slag in het lesbestand. Alles wordt uitgelegd in geschreven stappen en met extra visuele ondersteuning in de vorm van videotutorials aan het einde van elke les. Dan helpen we je graag persoonlijk verder! Interesse?Klik hier voor meer informatie..

Nieuwsgierig?

Schrijf je snel in via onderstaande knop.

Prijs:

Sessie halve dag: € 140*

*(met KMO-portefuille)

Bezit je al van de nodige kennis over Canva of staat jouw inhoud al klaar, maar heb je nog geen idee hoe je de inhoud effectief de wereld in kan sturen? Dan is onze social media training misschien wel iets voor jou.Klik hier voor meer informatie.

Share this event

bottom of page