Wat is Canva?

Canva is een online grafisch ontwerpplatform waar je flyers, visitekaartjes, logo's, presentaties, posts op sociale media enzovoort kunt ontwerpen.

Canva biedt gebruikers de mogelijkheid om elk idee gemakkelijk en snel om te zetten in krachtige en verbluffende ontwerpen. Kortom: met Canva kan iedereen professionele ontwerpen maken.

Canva is gratis. Maar je kunt er ook voor kiezen om een ​​Canva Pro-account aan te schaffen. Hiermee heb je toegang tot een onbeperkt aantal sjablonen, elementen, afbeeldingen en muziek. Er zijn ook extra functies beschikbaar, zoals magic resize en background remover.

canva ontwerper in 20 dagen

Heb je het gevoel dat je social media er niet altijd even goed uitziet? Ontbreekt het je soms aan inspiratie en tijd? En weet je hoe belangrijk look & feel is? Je beelden stralen niet uit wat je wilt en wat je wilt zeggen. Of besteedt u een flink budget aan marketingbureaus? Wilt u deze kosten besparen?

Doe dan mee met 'Creative Canva Designer in 20 dagen'.

Canva cursus voor beginners - The Art of Growing
Canva voor starters (NL)

Leer hoe u uw eigen fantastische ontwerpen kunt maken in 20 dagen. Deze cursus is bedoeld voor beginners die nog nooit met Canva hebben gewerkt.

Canva cursus voor gevorderden - The Art of Growing
Canva voor gevorderden (NL)

In 20 dagen leren we je hoe je indrukwekkende ontwerpen maakt met Canva Pro. Let op: voor deze cursus heb je een Canva Pro-abonnement nodig.

Wil je een klein voorproefje? Download hier ons gratis e-book