top of page

websites (wix)

Nood aan een nieuwe website voor je bedrijf? Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar jouw noden en behoeften. Via Wix maken we een website naar jouw wensen. 

casus: libeau

Sinds corona is de wereld opeens heel snel digitaler geworden. En ook bedrijven moeten hier meer en meer op gaan inspelen. Daarom wou Liesbeth graag voor LiBeau een volledig nieuwe website waarbij het mogelijk is om online Pilates-lessen aan te bieden via een online leerplatform. Ze wou sterk naar buiten komen met een nieuwe website, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Mockup Libeau.png
casus: DISTILLERy MASSY

Massy wilde graag meer online inzetten en een nieuwe website met een koppeling naar de webshop. Zo kunnen klanten nu ook online drank bestellen. 

Mockup Massy - website.jpg
casus: gr5

Voor haar nieuwe zaak, wou Els graag een nieuwe bijpassende websitewaar haar waarden mooi naar voren kwamen. 

wepsite mockup 2.jpg
casus: 2 DECORATE

Voor Liesl van 2Decorate (interieurstyliste), mochten we aan de slag met een informatieve website die volledig past binnen haar waarden en normen. 

Web-Showcase mockup 2decorate.jpg
casus: van de velde

Van de Velde heeft momenteel heel wat openstaande vacatures voor de ondernemingen Van de Velde, 't ruimerke, Leak-Detect en Paul Verschueren. Daarom hebben we voor de Van de Velde-groep een jobsite gemaakt waar alle jobs gebundeld staan. 

Laptop mockup_ VDV jobsite.jpg
bottom of page