top of page
Lanscape view of a lake in Vietnam

unfold vietnam

Flourish just like nature

9-daags programma, een groep geweldige ondernemers, gecombineerd met prachtig Vietnam.

Neem in het najaar van 2024 de tijd om aan jezelf en je bedrijf te werken. Ben je klaar om los te koppelen van het dagelijkse werk, te groeien als persoon en in contact te komen met andere coole ondernemers? 

 

 

Schrijf je dan in voor deze wonderbaarlijke reis naar Vietnam. 

 • Hanoi/Ho chi Minh stad

 • Hikes in rijstvelden

 • Beautiful white beaches & massages

out of office

Ken jij het gevoel dat je iedere dag maar rent en niet altijd de tijd neemt om even stil te staan?  Stilstaan bij jezelf, je manier van ondernemen, anderen aansturen… In deze jachtige wereld blijven we maar voortjagen en nemen we niet altijd de tijd om te reflecteren hoe we anders, efficiënter en gelukkiger kunnen leven. 

 

Vanuit een jarenlange ervaring in het trainen van ondernemers en high-level managers, worden wij hier hoe langer hoe meer mee geconfronteerd.  Tevens halen we niet altijd het maximale uit ons leven. Daarom organiseren we jaarlijks een bijzondere reis waarbij we de mogelijkheid bieden om gedurende 1 week uit de “rat-race” te stappen, uit de comfortzone en de dagelijkse routine. Om samen met andere ondernemers je zelfbewustzijn te verhogen, te groeien als persoon en inzicht te krijgen hoe je zaken anders/beter kan aanpakken.

truc-1-1601958766.jpg
As a leader the first person I need to lead is me. The first person that I should try to change is me..........
IMG_1109.JPG
Wie is Veroniek?

Veroniek Jacobs is een doorgewinterde intuïtieve mentor die zich specifiek richt op persoonlijke- en bedrijfsontwikkeling bij ondernemers en leiders. Met haar ingenieursachtergrond heeft ze een scherp analytisch oog waardoor ze snel resultaten boekt. Verder ondersteunt ze bedrijven met haar brede kennis van de industrie en know-how bij hun groei (zowel omzet, marge als levenskwaliteit).


Wat haar methodiek uniek maakt, is de combinatie van de "zachte menselijke kant" met de harde zakelijke aanpak. Haar passie voor de groei van mensen en bedrijven loopt als een rode draad door haar activiteiten, om zo een betere wereld te creëren waarin bewust leven en het vinden van ieders kracht centraal staan.

Duurzaam ondernemen is daarbij een belangrijk uitgangspunt om onze mooie planeet door te geven aan volgende generaties.

Veroniek's werkwijze is ontstaan vanuit een verscheidenheid aan disciplines, waaronder ervaring, NLP, verbindende communicatie, positieve psychologie, Insights Discovery, Thalento, Psych K, enzovoort.

Kortom, Veroniek wil mensen leren om meer bewust hun lichaam te voelen en te verbinden met hun brein. Maar ook om in het nu te leven, het verleden te herschrijven en de toekomst te visualiseren.

Tijdens mijn trainings- en coachingsprogramma's heb ik meer dan 1000 personen begeleid, en wat een transformaties heb ik mogen aanschouwen! Deze personen hebben hun leven een aanzienlijke impuls gegeven. Ze ervaren nu meer geluk, zijn kilo’s vermagerd, hebben hun business verdrievoudigd, voelen meer zelfliefde, hebben meer zelfvertrouwen, positiviteit en energie. Bovendien hebben ze hun levensdoelen helder en grijpen ze het leven met beide handen aan. Hun grootste dromen zijn ze aan het verwezenlijken.

Terrace farming in Muong Hoa Valley, Vietnam
fun, connection, adventure
The values of unfold trips
Wat willen we aanbieden?

Training rond bedrijfsstrategie en je eigen persoonlijke strategie. Kortom door even af te koppelen kan je aan je zaak werken door het vanop afstand te bekijken.

 • Training rond zelfbewustzijn en leiderschap.

 • Sterk leiderschap wat zijn hier de eigenschappen van?

 • Je stelt je eigen persoonlijk ontwikkelingsplan op met je business strategie die je mag toelichten op het einde van de reis.

 

Vietnam zal je verwonderen, een prachtig land, heerlijke wandeltochten in de jungle, zeer sterke cultuur en heerlijk eten.  Het zijn allen 4/5 sterren hotels, en een combinatie van spontane workshops met het verkennen van het land.  Van het drukke Hanoi/Ho chi Minh, naar rijstvelden voor prachtige wandelingen en dan eindigen op een parel wit strand. Je zal onder de indruk zijn van het heerlijke gezonde eten.

Doelgroep: Ondernemers, zelfstandigen en CEO’s.

Waarom zou je ons vergezellen op dit avontuur? 
 • Als je jezelf beter wilt leren kennen.

 • Als je nood hebt aan persoonlijke training in leiderschap.

 • Als je je netwerk wil uitbreiden.

 • Of als je gewoon even tot jezelf wil komen. 
   

Ontdekken wat je echt wilt doen in je leven en wat niet meer, weet wie jij bent en hoe jij kan groeien en zo je business kan doen groeien. Waar blokkeer je soms en welke impact heeft dit op jou, je relaties en je business? Mensen kunnen echt het verschil maken als ze authentiek zijn en dicht bij zichzelf blijven.

Wat zijn de resultaten?

Wat je hier leert kan je thuis toepassen en in je zaak, meer zelfkennis, bewuster leven en zaken doen, meer focus, meer concrete doelen & deadlines, goed gevoel, weten dat je leeft en waarvoor je leeft! Even niet ouder zijn, niet zus of broer, niet dochter of zoon, niet vriend(in), niet leidinggevende, niet partner, gewoon jezelf zijn.

Time for detox and connection!  Gun het jezelf, wat is een week op een mensenleven?  En we volgen je erna nog op, zodat je doelen worden nageleefd en de gewenste resultaten worden bereikt.

pexels-rachel-claire-7276635.jpg
Programma
21/09 - NOI BAI AIRPORT - MU CANG CHAI

We vertrekken 21/09 vanuit Brussel. Onze vlucht is om 19:10 en we arriveren 21/09 om 15:25u in Hanoi. De vlucht heeft 1 overstap en duurt 15u. We keren terug op 30/09 om 10:35u in Brussel.

 

Bij aankomst op Noi Bai luchthaven rond 15.25u, word je verwelkomd door onze gids en chauffeur. Hij rijdt ons naar Mu Cang Chai. Je komt aan in Mu Cang Chai rond 21:30-22:00 uur. Na het inchecken kun je volledig tot rust komen.

 

Verzorging: diner, gids, vervoer

Accommodatie: https://lechamp.vn/

22/09 | MU CANG CHAI TREKKING TOUR

Bereid je voor op een dag vol avontuur, want na een heerlijk ontbijt startten we met een trektocht van 10 km door  de meest prachtige gecultiveerde topografie van Azië. Rijstterrassen rollen in linten rond de heuvels met een spectaculair effect. Je ontdekt terrasvormige rijstvelden zoals: Mam Xoi & Lao Chai of Kim Noi village of the Black H’Mong minority. En laten we niet het hoogtepunt van de dag vergeten, namelijk Bamboo Forest & Corn House! 

Verzorging: ontbijt, lunch, diner, gids, vervoer
Accommodatie: https://lechamp.vn/ 

23/09 | MU CANG CHAI - HANOI

We verlaten het prachtige Mu Cang Chai voor het gezellige Hanoi, tussendoor maken we een stop bij Tram Tau Hot Spring om helemaal tot rust te komen en te relaxen. Hierna rijden we door naar Tu Le Valley. Na beide bezoeken komen we in de late avond aan in Hanoi.

 

 

Verzorging: ontbijt, lunch, diner gids, vervoer

Accommodatie: https://www.tiranthotel.com/

24/09 | HANOI - HALONG BAY - OVERNIGHT ON BOARD

Op deze dag ontdekken we de meest adembenemende tour in Vietnam, de Halong Tour. Na een autorit van 2,5 uur verwelkomt de cruise je met een verfrissend welkomstdrankje en een heerlijke lunch, terwijl we cruisen naar één van de zeven nieuwe natuurwonderen. We bezoeken de verbazingwekkende Trung Trang cave die maar liefst 300m lang door de bergen gaat. En ook een duik in het smaragdgroene water mag niet ontbreken. In de avond genieten we van een heerlijk diner tijdens de zonsondergang, om daarna helemaal tot rust te komen en te overnachten aan boord.

 

Verzorging; ontbijt, lunch, diner, gids, vervoer

Accommodatie: https://www.orchidcruises.com/

25/09 | HALONG BAY - NINH BINH - MUA CAVE

Rustig ontwaken met een tai chi-sessie op het zonnedek is de perfecte manier om de dag positief te starten. Als je vroeg genoeg opstaat, heb je bovendien de mogelijkheid om te genieten van een schitterende zonsopgang. Na een heerlijk ontbijt ontdek je het Ao Ech gebied met een kayak. Rond 11.30u verlaten we de cruise en maken we een autorit van ongeveer 3 uur naar Ninh Binh, waar we de Mua Cave bezoeken. De meest pittoreske plek in Ninh Binh waar je ongeveer 500 treden klimt om te genieten van prachtig panoramisch uitzicht op Tam Coc, rijstvelden en karstlandschap. Als de tijd het toelaat, kunnen we een fietstocht doen langs de dorpjes op het platteland! In de avond arriveren bij het hotel in Ninh Binh, waar we de kans krijgen om volledig tot rust te komen.

 

Verzorging: ontbijt, lunch, diner,gids, vervoer

Accommodatie: http://www.emeraldaresort.com/

26/09 | TAM COC BOAT RIDE - HANOI - FLIGHT TO PHU QUOC

Vaar met ons mee, en geniet van een prachtige boottocht in Tam Coc langs de Ngo Dong rivier. Na deze mooie ervaring gaan we naar de luchthaven en vliegen we om 17:00 uur naar Phu Quoc. Bij aankomst checken we in en genieten we van een ontspannend en aangenaam verblijf.

 

 

Verzorging: ontbijt, lunch,diner gids, vervoer

Accommodatie: https://mangobayphuquoc.com/en/

27/09 - 28/09 | PHU QUOC ISLAND FREE DAYS

Het bergachtige en beboste Phu Quoc is een van de sterattracties van Vietnam. Quoc is een prachtig tropisch toevluchtsoord met zachte afgelegen stranden, het water duizend verschillende tinten turkoois. Prachtige zonsondergangen, onweerswolken aan de horizon. Palmbomen steken loodrecht boven de zachte golven. Dat is het eiland Phu Quoc, een

paradijs voor strandliefhebbers.

 

 

Accommodatie: https://mangobayphuquoc.com/en/

29/09 | PHU QUOC - FLIGHT TO HO CHI MINH

Helaas de laatste dag in Vietnam, waarbij we in Phu Quoc zullen ontbijten! En om 08.00u worden opgehaald om terug naar de luchthaven in Ho Chi Minh te gaan, en de vlucht naar huis te nemen. De vlucht heeft 1 overstap en duurt 15u. We keren terug op 30/09 om 10:35u in Brussel.

 

Verzorging: ontbijt, lunch, gids, vervoer

pexels-flo-dahm-1483778.jpg
Praktische informatie
Dit traject in Vietnam

Het traject bestaat uit 11 contactdagen, 1 voor we vertrekken, 9 dagen Vietnam, en een terugkomavond.

De intensiteit van het programma verhoogt doordat we werken met een kleine groep.

In het ontwerp integreerden we volgende elementen:

 • Maximaal ervaringsgericht leren

 • Cursusmateriaal

 • Reflectiemomenten en oefeningen
   

 

Vanuit je innerlijke kracht stralen en connecteren. Maar vooral heel veel plezier beleven!

Prijs

De prijs omvat accommodatie 4-sterrenhotels, vlucht en binnenvluchten, taxi, entrance fees, organisatie, activiteiten, excursies, gids,...

Inclusief alle maaltijden.

3500 €

 

Opleiding KMO portefeuille bedrijfsstrategie

= 2500 -30% = 1750 €

 

Totaal 5250 € excl btw

PROGRAMMA
PRACTICA INFO
bottom of page