top of page
prepare for selfcare

ARDENNEN
13 - 16 mei 2022

In deze bizarre coronatijd is zelfzorg belangrijker dan ooit. Steeds meer mensen ervaren een burn-out, depressie of gewoonweg heel veel stress. Goed voor jezelf zorgen is een must en stiekem weten we dat allemaal wel. Maar het daadwerkelijk doen is toch vaak moeilijk. Neem van 13-16 mei even de tijd om plezier te maken en aan zelfzorg te doen. Ben je er klaar voor om sterker, wijzer en meer voldaan te zijn? Schrijf je dan in voor deze sportieve trip naar de Ardennen met andere ondernemers.


Jij krijgt er geen spijt van!  

Dit programma combineert het verkennen van de Ardennen met jezelf beter leren kennen. Zo kan je beter voor jezelf zorgen en daarna ook voor anderen.


Als resultaat maak je connecties/vrienden voor het leven. Je leert over zelfzorg en hoe je dit in de praktijk kan brengen. We hebben maar één leven, dus laten we er het beste van maken. Alleen voor open minded leiders & ondernemers met een groeimindset.

2021-09-04 12.16.54.jpg
Hoe ziet het programma er uit? 

 

Dit programma combineert de Ardennen met meer leren hoe je aan zelfzorg doet, zo kan je er ook beter zijn voor anderen. Sporten en gezonde voeding horen er altijd bij. Wandelen, ochtend workout, yoga en meditatie, gezond samen koken, mountainbike initiatie, herbronnen en training rond 'meer zelfzorg'.

Het programma ziet er als volgt uit:

  1. Connectie maken met jezelf

  2. Je op en top man/vrouw 'durven' voelen en stralen​

  3. Wat stel je steeds uit om te doen voor jezelf? In welke situatie blijf je (soms) zitten die je eigenlijk niet gelukkig maakt?

  4. Verandering omzetten in actie met buddy systeem (in praktijk brengen)

  5. Integratieronde & feedback

Voor wie?

Open minded ondernemers en zelfstandigen met een groeimindset die er graag een weekendje tussenuit willen met gelijkgestemden.

2021-09-04 08.31.01.jpg
2021-09-05 08.53.11.jpg
Waarom moet ik mee naar de Ardennen?

Schrijf je in als je even tijd nodig hebt voor jezelf. Dit is een moment om even geen rol te spelen, even geen zakenvrouw/man, mama/papa, partner maar gewoon je natuurlijke zelf. Even jezelf terugvinden en verwennen met een lekker weekendje uit.

 

Klaar voor beweging, connectie maken en heel veel lachen? Kom dan zeker mee!

Hoeveel kost deze Unfold trip naar Rochehaut?

De prijs omvat de training, accommodatie, eten & drank, alle activiteiten (wandeltochten, fietsen, ...), cursusmateriaal, excl. vervoer.

De training prijs bedraagt

*€1000 -30% KMO-portefeuille = € 700, aan te vragen via de KMO portefeuille.

*Verblijf, organisatie, activiteiten, vol pension 400 €

Plaatsen zijn beperkt, schrijf je dus snel in!

2021-09-05 20.05.52.jpg

video's

bottom of page