top of page
Zoeken

Leef alsof het je laatste dag is ! Hier hebben mensen spijt van als ze op hun sterfbed liggen.

1.Te weinig gereisd

Mensen wouden meer reizen. Grote reizen met vrienden en familie dat hun eeuwig kunnen bijblijven.

2. Spijt over relaties

Blijven in een slechte relatie of falen om minder goede vriendschappen te beëindigen is een reden van teleurstelling. Anderzijds hebben sommige spijt dat ze uit hun huwelijk zijn gestapt of dat ze vrienden zijn verloren over de jaren hen.

3. Angst toelaten zodat je stopt met proberen

Uit een onderzoek van de verzekeringsmaatschappij Allianz bleek dat een kwart van de deelnemers aan de enquête spijt hadden dat ze niet avontuurlijker waren. Je hoeft niet uit een vliegtuig te springen, maar als er iets is dat je altijd al wilde doen, ga dan buiten je comfortzone en probeer het.

4. Heeft hun gezondheid over het hoofd gezien

Geen goed dieet en routine gevolgd. Naarmate mensen ouder worden, spelen voeding en lichaamsbeweging een nog grotere rol bij het gezond en mobiel blijven. Vind het beste dieet voor jou op basis van je DNA. Hun tanden verwaarloosd. Oefen goede mondhygiëne en bezoek uw tandarts voor regelmatige controles. Geen zonnebrandcrème gebruikt.

Naarmate we ouder worden, beginnen rimpels te verschijnen, maar nog erger is het gevaar van huidkanker. We kunnen gebruiken wat we nu weten om onze kansen op de slechte effecten van blootstelling aan de zon te verminderen zonder zonnebrandcrème.

5. Verbleef in een slechte job

Je brengt vele uren per dag op het werk door, dus als je voor een gemene baas werkt, of je voelt je niet voldoende uitgedaagd, neem dan stappen om er eerder aan te werken in plaats van later.

6. Onderwijs

Mensen wensen vaak dat ze harder hadden geprobeerd of een hogeschool of universiteit hadden afgerond.

7. waren ongelukkig met zichzelf.

Offer uw geluk niet op door te veel tijd te verspillen aan zorgen over het lichaamsbeeld of uiterlijk. Realiseer je dat je meer bent dan hoe je eruit ziet en streef ernaar de beste te zijn die je kunt zijn.

9. Zei "Ik hou van je" te zelden.

Niemand leeft voor altijd en het leven kan in een oogwenk veranderen. Vertel mensen van wie je houdt hoe je je voelt om te voorkomen dat je verdrietig bent dat je dit hebt vergeten te zeggen nadat ze weg zijn.

10. Luisterde niet naar advies van ouders.

Je ouders hebben meer levenservaring dan jij, dus hoewel je je eigen leven moet leiden, doet het geen pijn om hun advies wat zorgvuldiger te overwegen voordat je een beslissing neemt.

11. Waren te op zichzelf gericht

Neem een ​​les van mensen die aangeven zich beschaamd te voelen als ze nadenken over momenten in hun leven waarin ze alleen aan zichzelf dachten en nooit de gevoelens van anderen in overweging namen.

12. Ondersteunde anderen terwijl ze zichzelf verwaarloosden.

Het tegenovergestelde van # 11, als we al onze tijd besteden aan anderen helpen ten koste van ons eigen geluk, kan dit gevoelens van spijt veroorzaken.

13. fouten uit het verleden niet kunnen loslaten

Je hebt onderweg fouten gemaakt. Vergeef jezelf en ga verder. Tijd verspillen met vastzitten in het verleden toen je vreugdevol het leven had kunnen leiden, is niet productief.

14. Wrok koesteren.

Het leven is te kort, vooral om jaren voorbij te laten gaan zonder met een geliefd familielid of vriend te praten over een eenvoudig misverstand. Slik je trots in en wees de grotere persoon.

15. Ze kwamen niet voor zichzelf op.

Deze kan helemaal teruggaan tot de tijd dat je jezelf liet pesten op de lagere school. Blijf niet stilstaan ​​bij het verleden, gebruik die lessen om ervoor te zorgen dat je jezelf nu laat gelden.

16. Gebrek aan vrijwilligerswerk in de gemeenschap.

Betrokken zijn bij liefdadigheidsinstellingen of mensen helpen die minder geluk hebben dan jij, bevordert een gevoel van doel in het leven, en deze kans mag niet worden gemist.

17. Nooit de geschiedenis en kennis gekend van de grootouders.

Helaas zijn sommige herinneringen verdwenen als je dierbaren zijn overleden. Noteer enkele familieverhalen van oudere familieleden om herinneringen op te halen en door te geven aan jongere generaties.

18. Was een workaholic

Niet alleen wordt uw levensgenot belemmerd, maar ook familie en vriendschappen lijden. Het geeft veel meer voldoening om een ​​goede balans tussen werk en privé te hebben.

19. te weinig humor en zelfrelativering.

Door het leven gaan te serieus zijn en nooit weten hoe humor te vinden in het dagelijks leven is letterlijk niet leuk!

20. Nooit afgemaakt wat ze begonnen.

Je verliest het gevoel van voldoening dat je na voltooiing voelt als je alles opgeeft wat je probeert zonder het te volgen. Blijf erbij. Het is het waard.

21. Raakte betrokken bij de verkeerde groep vrienden.

Vrienden die je vroeg in het leven op het verkeerde pad leiden, kunnen je met slechte gevoelens of zelfs een strafblad achterlaten dat je door je leven volgt. Kies je vrienden zorgvuldig.

22. Ouderschuld.

Besteed voldoende tijd aan spelen met de kinderen en hen levenslessen leren. Kinderen onthouden je aanwezigheid meer dan je cadeautjes.

23. Gaf te veel om wat anderen dachten.

Velen wensen dat ze het zelfvertrouwen en de moed hadden om het leven te leiden zonder te proberen te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Ouders, genderrollen en culturele verwachtingen weerhouden ons er vaak van om het leven te leiden dat we wensen. Onthoud dat dit jouw leven is om te leven, niet het hunne.

"Wat andere mensen van mij vinden is mijn zaak niet."

24. Te veel tijd doorgebracht op telefoons en computers.

Volg en beperk de hoeveelheid tijd die u besteedt aan het controleren van e-mail en sociale media. Het kan kwaliteitstijd met familie en vrienden wegnemen en je kunt die verloren tijd nooit meer terugkrijgen.

25. Nam mensen als vanzelfsprekend aan.

We zijn vaak het aardigst voor vreemden en het meest onaardig voor degenen van wie we houden. Onthoud dat ze niet altijd in de buurt zijn. Waardeer en druk dankbaarheid uit voor wat anderen voor u doen.

26. Vertrouwde het instinct niet.

Misschien heb je het gevoel gehad dat je hebt genegeerd en later bleek dat je gelijk had. Houd rekening met je intuïtie wanneer deze zich manifesteert.

27. Stelde vaak iets uit

Iedereen weet dat bands uit elkaar gaan, stoppen met touren of erger, een lid sterft. We stellen vaak uit en denken dat we "dat volgend jaar doen", maar het gebeurt nooit.

28. Hebben hun passie niet gevolgd.

Dit kan verband houden met opleiding, carrière, reizen of liefde. Misschien koos je in plaats daarvan voor een praktische baan in plaats van te solliciteren naar die droombaan. Of misschien heb je nog steeds spijt van dat meisje, al die jaren geleden, niet naar het bal te hebben gevraagd en het blijft je achtervolgen. Neem niet altijd de weg van de minste weerstand. Neem een ​​gok. Je leven zal misschien niet veranderen, maar je zult niet achterblijven met een hoop "wat als" wanneer je terugkijkt.

29. Gebrek aan moed om op te staan ​​en te praten op een begrafenis, bruiloft of een andere belangrijke gebeurtenis.

Spreken bij een speciale gelegenheid is een eer. Het stelt ons in staat om onze respect te betuigen aan de persoon die die dag wordt gevierd, en de kans om anderen te beïnvloeden die zich hebben verzameld voor het evenement. Angst om emotioneel te worden of wat anderen denken, kan iemand verhinderen om door te gaan met spreken op een dergelijk evenement.

30. Had geen tijd om een ​​stervende vriend te bezoeken voordat hij stierf of te ziek werd.

Dit is een spijt dat we niet meer kunnen verhelpen als de persoon is overleden. We moeten voldoende vooruitziende blik hebben om tijd te maken voor vrienden en familie, vooral als ze ziek zijn.

89 weergaven

Comments


bottom of page