top of page
Zoeken

15 financiële affirmaties voor 2022

Heb jij al financiële doelen & dromen gesteld voor het nieuwe jaar? Euh nee, een beetje, misschien in mijn hoofd ergens…

Ik hoor van veel ondernemers dat ze dit nieuwe jaar meer willen focussen op hun financiën. Ze richten zich op fiscaal verantwoordelijker en overvloediger worden. Meer sparen, minder uitgeven en beter investeren zijn dan ook populaire voornemens voor het nieuwe jaar. Maar hoeveel mensen slagen erin om zich eraan te houden? Slechts 12%!

Waarom slagen er slechts 12% in?

Een van de belangrijkste redenen waarom we onze voornemens voor het nieuwe jaar vaak niet volhouden of niet halen, komt door onze denkwijze en onze mindset. We stellen vaak onrealistische doelen die niet overeenkomen met wie we zijn en wat we echt nodig hebben in ons leven!


Veel ondernemers hebben een negatieve relatie met geld of denken negatief/paniekerig als het op geld aankomt. Dit zal het extreem moeilijk of zelfs onmogelijk maken om de financiële doelen te bereiken. En zelfs als we dat doen, zullen we waarschijnlijk onze vooruitgang zelf saboteren. (impulsieve aankopen)


Deze afbrekende zelfpraat, gedachten en angsten hebben een negatieve invloed op onze mentale gezondheid en ons welzijn, dus het is tijd om onze aanpak te veranderen.


“Sterker nog, een negatieve mindset kan je vast laten zitten in dezelfde financiële patronen die niet werken in je leven.”

Hoe veranderen we dit?

Maak kennis met affirmaties!

Affirmaties zijn positieve uitspraken die we telkens tegen onszelf zeggen om negatieve gedachten of zelfpraat te overwinnen. Het is een krachtige tool dat een sterke basis legt waardoor we acties kunnen ondernemen om onze financiële doelen te bereiken.

En we verzinnen dit niet.

Ons brein en ons lichaam zijn zelfs meer met elkaar verbonden dan we denken. Als we onszelf versterken met positieve zelfpraat, activeren we de communicatiewegen tussen ons verstand, onze hersenen en ons lichaam, en overstemmen we de negatieve zelfpraat, gedachten en angsten die ons tegenhouden.

Ook al geloven we de woorden nog niet of voelen we ons ongemakkelijk, hoe meer we onszelf positiviteit toespreken, hoe meer we die positieve energie zullen gaan voelen. Hierdoor neemt ons zelfvertrouwen toe en raken we geïnspireerd om nog meer acties te ondernemen om onze doelen te bereiken.


Ons doel is om jou een hart onder de riem te steken tijdens je financiële reis. Het maakt niet uit waar je begint, een affirmatie kan je helpen op koers te blijven om jouw financiële doelen te bereiken.

En natuurlijk hebben wij het werk al voor jou gedaan!

Wij hebben 15 Financiële affirmaties samengesteld die jou zullen helpen bij het opbouwen van een positieve en gezonde geld mindset, zodat je jouw financiële doelen kunt bereiken. Maar voel je vrij om deze uitspraken aan te passen of te personaliseren


Heb jij jouw affirmaties al onder de knie? En wil je passieve inkomsten genereren? Volg dan deze training!

Training The Art of Connecting: 10 maart 2022

18u - 22u (168 €)

Hoe mijn geld slim investeren, wat met pensioen en erfenisrechten?Zijn jouw financiële inkomsten veilig? En wil je graag jouw sales boosten?

Volg dan één van onze trainingen op maat!

  • Training 1:

Ik wil mijn sales/verkoop boosten

“Door de sales coaching haal ik 15% meer van de gemaakte offertes binnen dan ervoor”

  • Training 2:

Ik wil mezelf/mijn salesteam trainen zodat de hit ratio verhoogd van de offertes

“Door de sales training ben ik me bewust dat ik te weinig vragen stel en dat ik mijn offertes niet goed opvolg”


157 weergaven

Comments


bottom of page