top of page

De Art of Happiness-podcast

Hey ik ben Veroniek van The Art of Growing. We begeleiden bedrijven met hun persoonlijke- en businessgroei. We willen niet alleen bedrijven maar iedereen helpen met onze opgedane inzichten.

Je gelukkig voelen lijkt voor sommigen zo eenvoudig en voor anderen toch zo moeilijk. Als business en personal coach merk ik dat we vaak vergeten te genieten doordat we gevangen zitten in ons hoofd en de prestatiedruk steeds voelen. Terwijl anderen niet meer durven dromen of hun passie nog niet ontdekt hebben.

Geluk is een streefdoel geworden dat we moeten behalen. We ‘moeten’ gelukkig/succesvol zijn. Als je gelukkig en succesvol bent, heb je het gemaakt. Wij zien geluk niet als een streefdoel of eindresultaat, maar een weg die je bewandelt. Een weg die bestaat uit prachtige madeliefjes in de berm, hiertussen liggen soms ook hondendrollen. Laat dit de contradictie van het leven zijn dat geluk en ongeluk hand in hand gaan. Laat voor je aan deze podcast begint dus al je verwachtingen los over wat geluk moet zijn en koppel jezelf los van dit ideaalbeeld.

The Art of Happiness kijkt met een holistische visie naar geluk. Ons lichaam, geest en ziel zijn 1 dynamisch geheel dat nauw verbonden is. Zie het als een fiets. Elk onderdeel bepaalt hoe goed onze fiets zal rijden. De wielen, de ketting, het frame, de omgeving maar ook onszelf. Alles is dus verweven en bepaalt mee je gelukkig gevoel; je lichaam, je doel in het leven, je omgeving, psyche en mind, genetica maar ook ongedefinieerde geluksmomentjes. Elke aflevering zal onder een van deze facetten geplaatst worden om zo met een holistische kijk impact te creëren in jouw leven.

Breng me naar de podcast

Een jaar vol geluk

Geïnteresseerd in meer geluk? Ontdek onze nieuwe cursus 'Een jaar vol geluk'. Een jaar lang krijg je wekelijks toegang tot een nieuwe module die je inzichten, praktische tips en doe-opdrachten geeft om je te helpen in je reis naar jouw innerlijk geluk. 

Ik wil meer weten
EEN JAAR VOL GELUK.jpg
bottom of page