top of page

frans-roger

Wie is onze klant? 

Sinds enkele jaren is Niels Dendas medezaakvoerder van de onderneming Frans-Roger. Frans-Roger is de specialist in het leveren, onderhoud en revisie van AC en DC-motoren in de industriesector. Meer informatie over Frans-Roger is terug te vinden op de website https://www.frans-roger.be/.

5 nov 21.png

de behoefte van de klant

Niels wilde heel graag een helder en duidelijk groeiplan opstellen om Frans-Roger te laten boomen. Zelf wist hij alleen niet goed hoe hij aan zo een concreet plan moest beginnen. Hij schakelde de hulp in van The Art of Growing als sparringpartner om zijn zaak te laten groeien en een overname te regelen.

oplossing

Er werden 6 stappen tot groei geïmplementeerd tijdens het opstellen van het plan. Er werd gestart met Niels als ondernemer. Wie is hij? Wat zijn zijn dromen? Waar kan hij nog aan werken? Nadat Niels volledig in kaart werd gebracht, werden de 6 stappen tot groei één voor één overlopen en bleek dat het aantrekken van goed personeel voor Niels de grootste bottleneck was. Het feit dat de onderneming net verhuisd was naar Tessenderlo, maakte het voor Niels niet gemakkelijk. Daarom werd er allereerst gefocust op het vinden van goed en gemotiveerd personeel. Uiteindelijk kan een onderneming ook pas groeien en nieuwe markten benaderen wanneer de organisatie van de mensen helemaal op punt staat. Om de groei van Frans-Roger te faciliteren werd er vervolgens nog een marketing-, sales- en communicatieplan opgesteld.

Belangrijkste realisaties op een rij

  • Concreet groeiplan opgesteld 

  • Geholpen bij de zoektocht naar geschikt personeel 

Citaat

“Ik vond het zalig om te brainstormen naar ideeën en na elke sessie van de energieke Veroniek, voelde ik me helemaal opgeladen, klaar voor er weer tegenaan te vliegen.”

bottom of page