top of page
“Slide” naar succes: ondersteun je presentatie met sterke visuals - CEVORA
“Slide” naar succes: ondersteun je presentatie met sterke visuals - CEVORA

ma 11 dec

|

Online class via Zoom

“Slide” naar succes: ondersteun je presentatie met sterke visuals - CEVORA

Heb je ooit een presentatie meegemaakt met een overvloed aan informatie? Een presentatie waar je niet wist waar te kijken? De kracht is om slides te gebruiken als ondersteuning voor je presentatie zodat je meer impact genereert. In deze opleiding leer je slides maken met een visuele wow-factor.

Registration is closed
See other events

Time & Location

11 dec 2023, 13:00 – 16:00

Online class via Zoom

About the event

Heb je ooit een presentatie meegemaakt met een overvloed aan informatie? Een presentatie waar je niet wist waar te kijken door bijv. overmatig tekstgebruik, onduidelijke afbeeldingen, houterige titels of verkeerd kleur/contrast gebruik? Te veel informatie op je slides zetten is overigens niet zo gek: je wilt immers je publiek zo goed mogelijk informeren en zeker zijn dat je niets vergeet. Echter, als we slides gebruiken als een ‘information dump’ raken mensen snel afgeleid. Ze zijn dan te druk bezig met het begrijpen van deze informatie waardoor de kracht van je verhaal verloren gaat.

De kracht is om slides te gebruiken als ondersteuning voor je presentatie zodat je meer impact genereert. In deze opleiding leer je slides maken met een visuele wow-factor en een duidelijke boodschap, zodat je publiek niet alleen aandachtiger is tijdens je presentatie maar deze zelfs lang erna zal blijven onthouden. Ben je overigens gebonden aan een vaste bedrijfstemplate? Geen probleem. De aangeboden technieken zullen van toepassing zijn op jouw situatie.

Deze opleiding wordt georganiseerd door CEVORA en wordt gegeven door Alysia-Lara. 

Schrijf je hier in:

https://www.cevora.be/nl/opleidingen/Online-klas-Presentatievaardigheden-leer-werken-met-sterke-visuals

Share this event

bottom of page