top of page
Verandering leiden: de Head, Heart & Hands-benadering - The Art of Connecting € 168*

do 12 okt.

|

zonhoven

Verandering leiden: de Head, Heart & Hands-benadering - The Art of Connecting € 168*

De opleiding in leiderschap is zo gemaakt dat je de uitdagingen waar je organisatie mee te maken krijgt echt durft om te pakken. Mindset, persoonlijke ontwikkeling, stabiliteit en tevens centraal. Je ontwikkelt en verkent een nieuwe aanpak om je teams te overtuigen, resultaat te bereiken.

Time & Location

12 okt. 18:00 – 22:00

zonhoven, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, België

About the event

De opleiding in leiderschap is zo gemaakt dat je de uitdagingen waar je organisatie mee te maken krijgt echt durft om te pakken. Mindset, persoonlijke ontwikkeling, stabiliteit en tevens centraal. Je ontwikkelt en verkent een nieuwe aanpak om je teams te begrijpen, resultaat te bereiken en wint een inzicht in jezelf.​

Deze cursus is ontwikkeld om leiders te versterken in het omgaan met verandering voor hun teams. In deze cursus leer je hoe je je beste hoofd, hart en handen kunt inzetten bij je bedrijf en bij je teams in tijden van verandering.

De opleiding in leiderschap is zo gemaakt dat je de uitdagingen waar je organisatie mee te maken krijgt, echt durft om te pakken. -136bad5cf58d_ Je ontwikkelt  en verkent een nieuwe aanpak om je teams te overtuigen, resultaat te bereiken en wint een inzicht in jezelf.​

Deze cursus is ontwikkeld om leiders te versterken in het omgaan met verandering voor hun teams.  Veranderen.

Iedereen die een people manager is of gaat worden  en meer impact zal ontstaan door zijn team ( in tijden van verandering):

  • Bedrijfsleiders, zelfstandigen, zaakvoerders, ​
  • Crisismanagers, HR-managers, leidinggevenden, vakbondsafgevaardigden​

Prijs:   

In dit evenement is eten, drinken, snacks, cursusmateriaal inbegrepen en komt in aanmerking voor de KMO-portefeuilleopleiding.

240 - 30% = €168

Share this event

bottom of page