top of page
Kleur je succes - 280 € *
Kleur je succes - 280 € *

vr 28 okt

|

Zonhoven

Kleur je succes - 280 € *

In deze workshop krijg je samengesteld en verklaard wat jou weerhoudt om je dromen te bereiken of waarom jij je energie soms verliest. We kijken naar je capaciteiten en uitdagingen Zowel je capaciteiten als uitdagingen als je verlangen wordt gedefinieerd met kleuren.

De inschrijving is gesloten
Zie andere evenementen

Time & Location

28 okt 2022, 12:30 – 19:00

Zonhoven, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, België

About the event

Persoonlijke Kracht Analyse

Via e-mail krijg je een vragenlijst toegestuurd. Het resultaat van deze vragenlijst wordt verwoord in een rapport dat in kaart brengt wat je meeste natuurlijke aanpak is, wat je belangrijkste drijfveren zijn en wat je grootste verlangen is.

De persoonlijke kracht-analyse gaat over jou als complete mens, zowel privé als professioneel, en vertelt welke je energiegevers en -vreters zijn.

Het helpt je los te komen van foute ondersteuningen. Je talenten (energiegevers), je valkuilen (energievreters) en je grootste verlangen worden algemene met kleuren. Door die kleuren ook te gebruiken in je kleding wordt de verbinding gelegd tussen ratio en gevoel.

In dit evenement is eten, drinken, snacks, cursusmateriaal inbegrepen en komt in aanmerking voor de KMO-portefeuilleopleiding.

Prijs is 400€ -30% = 280€.

Share this event

bottom of page