top of page
Intermittent living en supplementen - The Art of Connecting
Intermittent living en supplementen - The Art of Connecting

ma 09 okt

|

Zonhoven

Intermittent living en supplementen - The Art of Connecting

Leen Ponet van Farmaline komt meer vertellen over intermittent living en supplementen.

De inschrijving is gesloten
Zie andere evenementen

Time & Location

09 okt 2023, 18:00 – 22:00

Zonhoven, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, België

About the event

Bij Intermittent living ondergaat het lichaam kortdurende en gematigde stressprikkels. Dit kan gaan van warmte tot slaap.

  • Intermittent fasting: Je eet in een 16:8 schema. Je vast 16 uur, inclusief de nacht, en in de resterende 8 uur kun je eten.
  • Intermittent drinking: Je gaat je drinkmomenten beperken tot 4 keer per dag. U gaat niet minder drinken, maar minder vaak.
  • Intermittent cold: Een lauwe douche en aan het eind een snelle wending naar koud of een ijsbad zijn positieve stressverlagers.
  • Intermittent heat: Af en toe naar de sauna gaan is een goed idee. Dus geniet ervan ;)
  • Intermittent exercise: Langdurig zitten maakt de kans om eerder te sterven 49% groter. Het is belangrijk om af en toe je hartslag omhoog te duwen.
  • Intermittent sleap: Als je slaapproblemen hebt, kan kort opstaan gedurende de nacht heilzaam zijn. Dit doorbreekt je slechte slaappatroon.
  • Intermittent eating: Naast intermitterend vasten bestaat er ook intermitterend eten. Dit is het variëren van je voeding. Het eten van gember of kurkuma is hier een voorbeeld van.
  • Intermittent cognitive presure: Hierbij ga je onder tijdsdruk cognitieve uitdagingen aan. Stimuleer je hersenen door een spelletje Sudoku, of speel pingpong met collega's.

Supplementen zijn producten die bedoeld zijn om het dieet van een persoon aan te vullen met vitamines, mineralen, kruiden of andere voedingsstoffen. Hoewel ze voedingsstoffentekorten kunnen aanvullen, worden supplementen niet zo streng gereguleerd als voorgeschreven medicijnen en kunnen ze potentiële bijwerkingen hebben. Het wordt aanbevolen om voorafgaand aan het starten van een supplementenregime advies in te winnen bij een zorgprofessional, en supplementen mogen geen gezond dieet vervangen.

Trainster:

Leen Ponet - Farmaline

In dit event is eten, drinken, snacks, cursus materiaal inbegrepen en valt onder de opleidingen van The Art of Connecting.

Prijs is €240 excl. btw

Share this event

bottom of page