top of page
Familiesysteem - The Art of Connecting

do 15 jun.

|

Zonhoven

Familiesysteem - The Art of Connecting

De familie waar je langzamer speelt een centrale rol in je leven. Het kan je voeden om evenwichtig in het leven te staan, maar het kan ook ondermijnd worden. Je familiestructuur verandert de manier waarop je in het leven staat.

Time & Location

15 jun. 18:00 – 22:00

Zonhoven, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, België

About the event

Onze familie speelt een centrale rol in ons leven. Het kan je voeden, maar ook blokkeren. In deze workshop gaan we eerst aan het werk met ons innerlijke soort. We laten dit soort ons "vertellen" waar we gevoed worden door onze familie en waar we gescheiden worden. Je krijgt inzicht in je ouders die invloed hebben op je hadden en hoe dat nu in je dagelijkse leven nog steeds kan doorwerken. Je innerlijke soort kan je helpen meer duidelijkheid te krijgen in je eigen situatie. Soms kan je al een hele stap maken door meer duidelijkheid te krijgen in het ontstaan van blokkades. Het kan zijn dat je ook een manier vindt om daar anders of beter mee te gaan.

Trainster: 

Els Schepens van GR5 (gr5.eu)

In dit evenement is eten, drinken, snacks, cursusmateriaal inbegrepen en komt in aanmerking voor de KMO-portefeuilleopleiding.

Prijs is 240 € -30% = 168 €.

Share this event

bottom of page