top of page
CANVA PRO TRAINING - The Art of Connecting 168 €*
CANVA PRO TRAINING - The Art of Connecting 168 €*

do 30 mrt

|

The Art of Growing

CANVA PRO TRAINING - The Art of Connecting 168 €*

Ken je het gevoel? Je wilt graag online én offline communiceren naar een hoger niveau tot maar je weet niet goed hoe je verder moet beginnen. Investeren in een duur marketingbureau zie je ook niet zitten. Je wilt graag zelf de controle behouden.

De inschrijving is gesloten
Zie andere evenementen

Time & Location

30 mrt 2023, 18:00 – 22:00

The Art of Growing, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, België

About the event

Canva, jouw nieuwe tool voor al je creatieve ideeën!

Ken je het gevoel? Je wilt graag online én offline communiceren naar een hoger niveau tot maar je weet niet goed hoe je verder moet beginnen.Investerenin een duurmarketingbureauzie je ook niet zitten. Je wilt graagzelfdecontroleblijven behouden entijdbesparen. Dat kan!

Het online grafisch ontwerpplatformCanvahelpt jou bij het ontwerpen van leuke flyers, visitekaartjes, logo's, brochures, presentaties en content voor jouw socialmediakanalen. Hoe zorg je ervoor dat jouw post er visueel uitziet zonder een externe te moeten inschakelen? Hoe zorg jij ervoor dat mensen stoppen met scrollen om jouw inhoud te kunnen bekijken? Dat leer je in deze Canva training!

Voor wie bedoeld?

Iedereen die graag leuke en creatieve ontwerpen wil maken in een handomdraai en zonder voorkennis van een grafisch programma.

Wat leer je in deze training?

-Gevorderd

In deze training bekijken we alle nieuwe updates van Canva en ontdekken we wat we allemaal kunnen doen met een Canva Pro-account. Leer hoe je geweldige ontwerpen maakt en tools gebruikt die alleen toegankelijk zijn met een Canva Pro-account. Deze training is voor mensen die al vertrouwd zijn met Canva en de basis kennen. Met deze cursus gaan we echt in op de pro-elementen en leren wij je tips en trucs hoe je Canva zo efficiënt mogelijk kunt inzetten voor al jouw knooppunten.

Nieuwsgierig?

Schrijf je snel in via de onderstaande knop.

Prijs:

In dit evenement is eten, drinken, snacks, cursusmateriaal inbegrepen en komt in aanmerking voor de KMO-portefeuilleopleiding.

*Prijs is 240 € -30% = 168 €.

Share this event

bottom of page