top of page
Canva en Chat GPT, Supersnel content maken!
Canva en Chat GPT, Supersnel content maken!

do 12 sep

|

Embuild Limburg

Canva en Chat GPT, Supersnel content maken!

Ben je op zoek naar manieren om meer uit ChatGPT én Canva te halen? Met deze training ontdek je hoe je in een handomdraai content kunt genereren in Canva met behulp van ChatGPT. Deze training biedt je de tools en kennis om efficiënt te werken.

Time & Location

12 sep 2024, 08:30 – 17:00

Embuild Limburg, Wetenschapspark 33, 3590 Diepenbeek, Belgium

About the event

Deze training wordt georganiseerd voor het open kalender aanbod van Embuild Limburg

Prijzen en de link om je in te schrijven worden binnenkort bekend gemaakt. 

Programma :

Tijdens deze training neem ik je stap voor stap mee in het gebruik van ChatGPT en laat ik zien hoe je het kunt integreren met Canva om je content marketing te versterken. Leer hoe je ChatGPT kunt benutten om ideeën te genereren, teksten te formuleren en inspiratie op te doen voor je ontwerpen in Canva. Of je nu een beginnende gebruiker bent of al vertrouwd bent met deze tools, deze training biedt waardevolle inzichten en praktische tips om het meeste uit beide platforms te halen.

Stap 1: Ideeën genereren met ChatGPT

Chatgpt is een AI-chatbot die in staat is om menselijke conversaties te simuleren. Het model is geprogrammeerd met kennis en informatie over allerlei onderwerpen, van wetenschap en technologie tot cultuur en ook zeker marketing. Door een gesprek te voeren met ChatGPT kun je snel en gemakkelijk ideeën genereren voor je content en ChatGPT inzetten om je content (deels) te laten maken.

Stap 2: Ontwerpen met Canva

Canva is een gebruiksvriendelijk platform voor het creëren van content en te plannen op je socialmediakanalen. Met Canva kun je kiezen uit duizenden sjablonen, afbeeldingen en illustraties om je ontwerp te maken. Of je nu een social media post, een poster of een infographic wilt maken, Canva heeft alles wat je nodig hebt, zéker in combinatie met de vele AI-tools.

Stap 3: Integratie van ChatGPT en Canva

Om ChatGPT en Canva samen te gebruiken, dien je eerst je ideeën uit ChatGPT  te halen en deze over te brengen naar Canva. Dit kan op verschillende manieren.

Stap 4: Ontwerpen en publiceren

Nu je je ideeën in Canva hebt, is het tijd om ze te ontwerpen en te publiceren. Canva biedt een verscheidenheid aan tools om je ontwerp aan te passen en te verfijnen. Je kunt middels bijv. de ‘Bulk’ optie, direct al jouw ideeën in de posts zetten (dit wordt ook visueel uitgelegd in onze training). Als je tevreden bent met je ontwerp, kun je het gemakkelijk publiceren op social media, je website of andere kanalen. Uiteraard kun je ze ook inplannen via Canva (pro) zelf of via een andere planningstool.

Learnings:

  • Leer hoe je met behulp van ChatGPT en Canva snel en efficiënt content kunt creëren voor verschillende doeleinden, zoals sociale media, marketingmateriaal, presentaties en meer.
  • Ontdek strategieën en technieken om kostbare tijd te besparen bij het maken van content. Leer hoe je processen kunt stroomlijnen en automatiseren, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke taken.

Trainer: Alysia-Lara Kitir

Share this event

bottom of page