top of page
DSCF4831.jpg

Canva training voor beginners

WAAR?

Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, België

doelgroep?

Voor wie is de Canva training voor beginners bestemd?

Iedereen die graag leuke en creatieve ontwerpen wil maken in een beperkte tijd en zonder voorkennis van een grafisch programma. Voor deze training kan je met de gratis versie van Canva werken.

prijs?

Op aanvraag

duur?

1 dag of 2 halve dagen

Wat?

Canva, jouw nieuwe tool voor al je creatieve ideeën! 

 

Ken je het gevoel? Je wilt graag je sociale media naar een hoger niveau tillen maar je weet niet goed hoe je hieraan moet beginnen. Investeren in een duur marketingbureau zie je ook niet zitten. Je wilt graag zelf de controle blijven behouden en tijd besparen. Dat kan! 

Canva is een online grafisch ontwerpplatform waar je zelf aan de slag kan gaan met het ontwerpen van flyers, visitekaartjes, logo's, presentaties, social media posts en noem maar op. Canva biedt gebruikers de mogelijkheid om elk idee gemakkelijk en snel om te zetten in krachtige en verbluffende ontwerpen. Kortom: met Canva kan iedereen professionele ontwerpen maken. 

Geen kennis van dure programma’s zoals Photoshop? Geen zorgen, Canva to the rescue!
Met Canva ben je in staat om veelvoorkomende problemen aan te pakken die content marketing met zich meebrengt. Misschien verlang je ernaar om je social media naar een hoger niveau te tillen en zo de juiste doelgroep te kunnen bereiken? Of zou je graag een originele presentatie in elkaar willen steken? Door jouw huisstijl in één lijn door te trekken verhoog je de efficiëntie in jouw communicatie. Canva heeft de tools die ondernemers in staat stellen om geweldige, aantrekkelijke en relevante content te creëren in no time. 

bottom of page