ACADEMY

Unfold Academy is het trainingcentrum van The Art of Growing.  Unfold staat voor ontvouwen, ontplooien en dat willen we net hiermee bereiken.   Dit is steeds in groep met andere gelijkgestemden.  Lokaties zijn in Zonhoven (@indepraktijk, een oude dokterspraktijk), Vietnam, Thailand, Ijsland, Namibië, en zoveel meer of gewoon bij u in het bedrijf.  De KMO-portefeuille is hier van toepassing zodat je 30 % korting kan krijgen.    Hier zijn enkele van onze geplande trainings:

Upcoming Events

 • Mar 18, 12:30 PM – 5:00 PM
  In de praktijk, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, Belgium
  Operationeel optimaliseren, ook wel focus management genoemd, zorgt voor rust. Heel vaak spenderen we veel tijd en werken we inefficiënt. Als er nieuwe medewerkers komen is er geen duidelijke structuur. Na deze training leer je jezelf beter te organiseren en ga je zo tijd en energie besparen.
 • Thu, Apr 22
  Libeau, Heuveneindeweg
  Apr 22, 6:00 PM – 10:00 PM
  Libeau, Heuveneindeweg, Heuveneindeweg, 3520 Zonhoven, België
  Liesbeth Jacobs, van Libeau, expert in beweging, voeding en fitheid zal ons de hele avond begeleiden en ervoor zorgen dat we gezonde gewoontes opbouwen.
 • May 20, 12:30 PM – 5:00 PM
  In de praktijk, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, Belgium
  In tijden van Corona kan je social selling niet meer wegdenken. Een sterke marketing en communicatie strategie helpt je om je beter te branden, sterke content te genereren en zo de juiste prospects te triggeren. Verkopen via social media kent nu geen geheimen meer.
 • Jun 10, 6:00 PM – 10:00 PM
  In de praktijk, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, Belgium
  Wist je dat je veel kan aflezen van iemand zijn gezichtsuitdrukkingen? Wist je dat jezelf veel kan beïnvloeden in een salesproces? Alles wat niet gezegd wordt en er toch is leer je hier. Over jezelf en de ander. Wie ben jij, wat pas je toe en hoe spreek je verbaal en non-verbaal best voor een groep.
 • Thu, Sep 16
  In de praktijk
  Sep 16, 12:30 PM – 5:00 PM
  In de praktijk, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, Belgium
  Alles over financiën en optimalisaties. (auteursrechten,…)
 • Thu, Oct 14
  In de praktijk
  Oct 14, 6:00 PM – 10:00 PM
  In de praktijk, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, Belgium
  Lachen geeft endorphines en andere gelukshormoontjes. Lachen is goed, maakt je blij en is aanstekelijk. Laten we een uurtje eens hard lachen. Daarna gaan we ons onderdompelen in de wijsheid van hoe ons brein werkt en hoe we meer zelfvertrouwen kunnen krijgen.
 • Nov 18, 12:30 PM – 5:00 PM
  In de praktijk, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, Belgium
  Hoe motiveer je je personeel en haal je er het maximale uit? Alles over goed leiderschap en motivatie. Gegeven door Veroniek Jacobs
 • Fri, Nov 26
  Thailand
  Nov 26, 7:40 AM – Dec 05, 11:40 AM
  Thailand, Thailand
  Jouw reis naar jezelf, connecteren met anderen en groeien in leiderschap.
 • Thu, Dec 16
  In de praktijk
  Dec 16, 6:00 PM – 10:00 PM
  In de praktijk, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, Belgium
  Werken met de juiste focus en de juiste focus leggen op je privéleven. Kan dat? Hoe integreer ik beide? Wat doe ik verkeerd en met welke gevolgen? Wat wil ik anders en beter doen? Leer hierover jezelf, je aandachtspunten en hoe het anders kan. Door Veroniek Jacobs
 • Fri, Feb 26
  In de praktijk
  Feb 26, 1:00 PM – 3:00 PM
  In de praktijk, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, Belgium
  Leer alles uit Canva halen! Maak de meest succesvolle ontwerpen voor social media en meer. Leer de tips en tricks om efficiënt te werken en geen tijd te verliezen. Basiskennis Canva vereist. Deze training zal gegeven worden door Alysia-Lara Kitir. Prijs: 99€
 • Thu, Feb 11
  In de praktijk
  Feb 11, 12:30 PM – 5:00 PM
  In de praktijk, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, Belgium
  Een duidelijk salesplan opmaken geeft rust en tegelijk een positieve spanning. De doelen die je voorop stelt, zorgen ervoor dat je ze wil bereiken. SMART goal setting betekent ook grote resultaten. Je krijgt kort de theorie en stelt dan je eigen plan op.
 • UNFOLD THAILAND 2021

  In 9 dagen krijg je training over authentiek leiderschap en ontdekken we het mooie Thailand.  Als je meer wilt leren over jezelf, met anderen in een mooi kader.

  Datum: december 2021

              THAILAND

 • ART OF CONNECTING

  Klaar om te connecteren met andere ondernemers?  Lerend netwerken, elkaar inspireren, helpen en inzichten verwerven.  Verruim je netwerk en train je grijze cellen met een flinke portie plezier.  

  Start: Januari 2021

  IN DE PRAKTIJK

 • UNFOLD LEADERSHIP

  Klaar voor het meest effectieve leiderschapsprogramma?  In 3 maanden heb je resultaat, je netwerk is vergroot en ben je een betere leider.    

  NATUUR en IN DE PRAKTIJK

 • ART OF SELLING

  Sales is meer dan allen technieken aanleren, het gaat over u als persoon, uw strategie en focus om doelen om te zetten in actie.    

  IN DE PRAKTIJK

 • UNFOLD ardennen

  In juni en september gaan we naar de Ardennen in een mooi huis met welness aan.  Een combinatie van training, workouts, yoga, E-bikes, wandelen en veel fun!

  Datum: juni en sept als kan met COVID

  ITALY

Contact

Wijerstraat 7

3520 Zonhoven

​​

Tel: +32 491 166 791

veroniek@theartofgrowing.be

 • LinkedIn Social Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon