social media scan

Tijdens de social media scan wordt er een grondige analyse gemaakt van uw social media kanalen. We beginnen met te kijken naar de kanalen die u momenteel gebruikt. We evalueren deze kanalen en kijken vervolgens hoe we ze kunnen optimaliseren. Daarnaast kijken we ook naar de kanalen die u in de toekomst nog zou kunnen gebruiken en hoe u deze optimaal kan inzetten. 

 

Onze evaluatie wordt grondig beschreven in een analyserapport dat we voor u opstellen. We geven je persoonlijk social media advies en geven je tips & tricks mee die je in de toekomst kan toepassen. Het is belangrijk dat je een band opbouwt met je doelpubliek en dat jouw volgers potentiële nieuwe klanten worden. Ook daar begeleiden we je graag in. Heel het analyserapport wordt persoonlijk met u besproken (online of fysiek in onze praktijk). 

GROW ON SOCIAL MEDIA WITH OUR SOCIAL MED

Social Media scan van uw huidige kanalen

Gedetailleerd analyserapport met tips & tricks voor de toekomst

Een persoonlijke coachingsessie (1 à 2 uur) waarin we het rapport overlopen en u persoonlijk advies geven

Samen maken we 4 social media posts en een voorbeeld Instagram grid

Jij maakt zelf je content en beheert je eigen socialmediakanalen. Wil je graag dat wij dat voor jou doen? Bekijk dan zeker onze Social Media Ontzorging formule.

Interesse?

Analyserapport.png

Groeiplan in 6 stappen

In 6 stappen (dagen) stellen wij uw groeiplan op. Ons doel is om de bottleneck voor groei te vinden. Door een combinatie van het analyseren van verkoop- en klantgegevens, het zien van mensen in de hele organisatie, interactieve workshops, marktanalyses en nog veel meer. We garanderen resultaten bij de uitvoering van ons groeiplan.

(Re)branding 

Kan jouw logo een update gebruiken? Of wil je helemaal opnieuw beginnen met een nieuw logo? We got you! We maken voor jou een brand guide met jouw logo, hoe je deze kunt implementeren op social media, jouw bedrijfskleuren, lettertypen en enkele mock-ups. We leren je hoe je jouw huisstijl gebruikt. Want een merk is meer dan alleen een logo.

Social Media Scan

Tijdens de social media scan evalueren we jouw social media kanalen. Hiervan maken wij een uitgebreid analyserapport. Welke sociale mediakanalen gebruik je momenteel? Welke kanalen zou je nog kunnen gebruiken? Hoe kun je je social media naar een hoger niveau tillen? In het analyserapport geven we ook tips & tricks zodat je zelf aan de slag kunt.

Social Media Ontzorging

Is social media niet helemaal jouw ding en wil je dat wij het van je overnemen? Geen probleem! Vraag ons gerust om meer informatie.