top of page

Het is vandaag belangrijker dan ooit om online zichtbaar te zijn. En daar helpen wij jullie maar al te graag bij! 

Op vlak van social media bieden wij 2 opties aan: 

𝟭. Social Media Training: 
een individuele social media training duurt een halve dag tot een dag. Samen gaan we kijken welke kanalen jij best kan inzetten en wat er belangrijk is op welk kanaal. We gaan kijken waar jij juist behoefte aan hebt en we gaan hier meteen mee aan de slag. De social media training gaat vaak gepaard met een Canva training om aan te leren hoe je zelf de leukste content kan klaarmaken voor jouw kanalen. Tijdens de social media training gaan we ook wat dieper in op Canva, zodat we jou kunnen aanleren om zelf leuke content te maken voor jouw kanalen. 

 

𝟮. Social Media Ontzorging: 

Heb je zelf geen tijd om je socialmediakanalen te beheren maar wil je wel graag online zichtbaarheid creëren? Dan nemen wij het graag van je over! Samen bespreken we op welke kanalen je best actief kan zijn en stellen we een contentplanning op. Wij ontzorgen je volledig op vlak van social media. 

Voor we starten met de content creatie, kom je eerst even langs voor een (virtuele) koffie. Samen bespreken we jouw wensen en waar je juist behoefte aan hebt. Hoe wil jij graag naar buiten komen? Wat verwacht je juist van onze samenwerking? Zijn er bepaalde zaken waar wij rekening mee moeten houden? 

Wij beheren jouw Facebook, Instagram, Linkedin en indien gewenst ook jouw Mailchimp. Heb je ook een YouTube-kanaal waar je graag wat in ontzorgt wil worden? Ook dat is mogelijk. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie en dan bekijken we samen de mogelijkheden. 

Wat kan je van ons verwachten? 

  • Een contentkalender

  • Een maandelijks rapport met statistieken

  • Wij maken jouw content klaar voor al jouw kanalen en zorgen ervoor dat deze wekelijks online verschijnt

  • Video editing (Reels, Instagram TV, personal branding video's)

  • Personal branding fotoshoot

  • Jouw social media contentstrategie zal volledig in lijn zijn met je sales-strategie

instagram.png
Mockups
Instagram mockup.jpg
Instagram_massy_mockup.jpg
REELS.jpg
mockup instagram - dierenarts.jpg

Volg ons op Instagram

header achtergrond_edited.png

Are you ready to grow yourself and your business?

bottom of page