Wil je groeien op social media maar heb je geen zin om zelf je social media kanalen te beheren? Of heb je er misschien geen tijd voor? Dan helpen we je graag verder!

We zorgen ervoor dat er wekelijks content op je kanalen verschijnt. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van uw posts en zorgen ervoor dat uw social media aansluit bij de huisstijl. Hoeveel keer per week we posten, hangt af van uw budget.

Voordat we beginnen met het maken van content, kom je voor een (virtuele) koffie. We bespreken uw wensen en wat u belangrijk vindt. Wat wil je op de wereld projecteren? Wat zijn uw verwachtingen van ons? Zijn er bepaalde zaken waarmee we rekening moeten houden?

Wij zorgen voor uw Facebook, Instagram, Linkedin en Mailchimp. Heeft u ook een YouTube-kanaal dat onderhouden moet worden of wilt u er een starten? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wat mag u van ons verwachten?

•    Een contentkalender
•    Maandelijks statistisch rapport
•    Maandelijkse calls om resultaten en statistieken te bespreken
•    Prefab van al uw sociale media content in Canva of Adobe Creative Cloud
•    Prefab van uw nieuwsbrieven
•    Videogetuigenissen beheren
•    Videobewerking (Reels, IGTV, ...)
•    Zakelijke fotoshoot

 

Uw contentstrategie voor sociale media wordt volledig afgestemd op uw verkoopstrategie.

Volg ons op Instagram

Groeiplan in 6 stappen

In 6 stappen (dagen) stellen wij uw groeiplan op. Ons doel is om de bottleneck voor groei te vinden. Door een combinatie van het analyseren van verkoop- en klantgegevens, het zien van mensen in de hele organisatie, interactieve workshops, marktanalyses en nog veel meer. We garanderen resultaten bij de uitvoering van ons groeiplan.

(Re)branding
 

Kan uw logo een update gebruiken? Of wil je helemaal opnieuw beginnen met een nieuw logo? We got you! We maken voor u een brand guide met uw logo, hoe u deze kunt implementeren op social media, uw bedrijfskleuren, uw lettertypen en enkele mock-ups. We leren u hoe u uw huisstijl gebruikt. Omdat een merk meer is dan alleen een logo.

Social media-scan

Tijdens de social media scan evalueren we uw social media kanalen. Hiervan maken wij een uitgebreid analyserapport. Welke sociale mediakanalen gebruikt u momenteel? Welke kanalen zou je nog kunnen gebruiken? Hoe kun je je social media naar een hoger niveau tillen? In het analyserapport geven we ook tips & tricks zodat je zelf aan de slag kunt.

SOCIAL MEDIA ONTZORGING

Is social media niet helemaal jouw ding en wil je dat wij het van je overnemen? Geen probleem! Vraag ons gerust om meer informatie.