Business Coach Zonhoven - The Art of Growing

HALLO

Haal het beste uit jezelf en je LEVEN

Mijn persoonlijke motivatie is impact en transformatie creëren op een aangename en positieve manier met blije klanten als gevolg.  Tevens gaan we voor resultaten en volgen deze mee op.  
 
Ik ben een gepassioneerd en enthousiast persoon, die graag andere inspireert om het beste uit hunzelf te halen, met meer bewustwording en dan actie te nemen.

  

Wij gidsen persoonlijk de ondernemers of leiders van het het bedrijf naar een interessante toekomst rekening houdend met hun levensstijl en hun persoonlijke en business doelen.  Het team gebruikt zijn specifieke expertise om iedereen te kunnen helpen.  Ontmoet ons fantastisch team:
 

  • Gecertificeerde KMO-portefeuille

  • advies:  DV.A240103

  • training: DV.O240102

ONS TEAM

Duurzame ontwikkelingsdoelen

We werken elke dag voor een betere planeet

3 In onze één-op-één coaching en trainingen begeleiden we mensen om gezonder te leven, te eten en meer te sporten. Advies, workshops gezond koken, trainingen geven je meer levenskracht en energie. Het resultaat is dat mensen afvallen, zich gelukkiger voelen en meer in balans zijn.

5 Gendergelijkheid - In elk advies, workshop, training worden vrouwen en mannen gelijk behandeld.

8 In ons groeiadviesplan helpen we bedrijven het beste naar boven te halen, zodat ze hun bedrijf op een duurzame manier kunnen laten groeien en de juiste mensen kunnen aannemen. Wij geven leiderschapstrainingen aan high-end managers en ondernemers zodat zij medewerkers op de best mogelijke manier kunnen behandelen en motiveren.

9 Innovatie komt terug in de strategieworkshops - hoe kunnen we innoveren om onze producten beter te maken en meer recyclingmogelijkheden te bieden. (Circulaire economie)