top of page

libeau

Wie is onze klant? 

LiBeau is de zaak van Liesbeth Jacobs uit Zonhoven. Al meer dan 20 jaar combineert Liesbeth in haar eigen praktijk met veel enthousiasme kinesitherapie, schoonheidsverzorging, pilates, voedingsadvies en personal training. Als een echte kameleon kan Liesbeth zich inleven in de noden van haar patiënten en past ze haar aanpak aan hen aan. Liesbeth wordt door anderen omschreven als een sociaal en voelend persoon die altijd luisterbereid is en weet van aanpakken. Meer info over het volledige aanbod van LiBeau is te raadplegen via https://www.libeau.eu/.

Free Paper Tube Logo Mockup grey.jpg

de behoefte van de klant

Sinds corona is de wereld opeens heel snel digitaler geworden. En ook bedrijven moeten hier meer en meer op gaan inspelen. Daarom wou Liesbeth graag voor LiBeau een volledig nieuwe website waarbij het mogelijk is om online Pilates-lessen aan te bieden via een online leerplatform. Ze wou sterk naar buiten komen met een nieuwe website, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

oplossing

Voor het logo werd er gekozen om te werken met een ‘dragonfly’ of een libel. De symbolische betekenis van de dragonfly  is verandering. De dragonfly draagt de wijsheid van transformatie en het aanpassingsvermogen in het leven. Als kleuren kozen we voor zachte roze en grijze tinten, wat perfect aansluit bij Liesbeth. Deze stijl werd ook op de website volledig doorgetrokken. Het volledige aanbod van Liesbeth wordt op een heldere manier voorgesteld. Door middel van SEO kan de website van LiBeau makkelijk teruggevonden worden op Google.
 

Niet alleen op de website, maar ook op de socialmediakanalen van LiBeau wordt de huisstijl mooi en consistent doorgetrokken zodat er herkenbaarheid wordt gecreëerd bij de mensen. De verschillende topics werden ook op sociale media vertaald naar sterke content zodat het meteen voor iedereen duidelijk is wie LiBeau is en wat ze aanbiedt. 

Belangrijkste realisaties op een rij

  • Het opzetten van een website met toegang tot een online leerplatform 

  • Branding: ontwerpen van een logo en brandgguide 

  • Social media ontzorging

Citaat

“Top samenwerking, dadelijk aanvoelen naar welke richting ik uit wilde, actief luisterend en onmiddellijke actie, bij problemen dadelijk zoeken naar oplossingen zodat alles vlot draait, gericht mee zoeken naar juiste ideeën, aanrader, vlot en aanvoelend in omgang ( ganse team) , ….”

bottom of page