top of page

arnout raskin

Wie is onze klant? 

Arnout Raskin is na een lange zoektocht naar zichzelf balance coach geworden. We zijn allemaal zo hard op zoek naar de zin van het leven, dat we blind zijn geworden voor de manier waarop we leven. Het is niet de eindbestemming die er toe doet, maar wel de reis ernaartoe. We zijn zo gefocust op onze doelen en de toekomst, dat we vergeten om te genieten van het hier en nu. We geraken volledig uit balans en ons leven wordt beheerst door stress, angst en onzekerheid. Door terug te keren naar de essentie en zorg te dragen voor lichaam, geest en ziel kunnen we opnieuw in het reine komen met onszelf. Arnout wil jou graag aan de hand van zijn kennis en ervaring helpen in de zoektocht naar je ware zelf. Meer informatie kan je terugvinden op de website: https://www.arnoutraskin.com/.

18 jan 22.png

de behoefte van de klant

Voor zijn startende onderneming wou Arnout graag een nieuwe website waar zijn klanten makkelijk een één-op-één afspraak kunnen boeken. Daarnaast wou hij graag zijn zichtbaarheid op sociale media vergroten. Hiervoor schakelde hij de hulp in van The Art of Growing. 

oplossing

We zijn begonnen met een eerste kennismakingsgesprek om te kijken wat juist de noden en de behoeften waren van Arnout. Nadat hij zijn verhaal met ons gedeeld had, zijn we voor Arnout aan de slag gegaan met een nieuw logo, een nieuwe website en het opzetten van zijn eigen socialmediakanalen. In samenspraak met Arnout werden er al enkele social media posts klaargemaakt zodat hij hier verder mee aan de slag kon gaan. 

Belangrijkste realisaties op een rij

  • Branding: nieuw logo + kleurenpalet 

  • Nieuwe website 

  • Opzetten van een Facebookpagina en een Instagram-account 

  • Opmaken en inplannen van posts voor sociale media

Citaat

“De beslissing nemen om zelfstandige te worden is 1 ding, jezelf op de markt zetten en promoten is nog iets helemaal anders. Ik wist perfect wat ik wilde doen, maar mijn beperkte kennis van IT en sociale media bezorgden mij een heleboel stress en slapeloze nachten. Toen ik een oproep deed naar hulp, kwam The Art of Growing op mijn pad.

 

Bij de eerste ontmoeting had ik meteen een goed gevoel bij hun warme en tegelijk professionele aanpak. Er werd naar mijn verhaal en visie geluisterd. Stapje voor stapje  bouwden zij deze wondermooie website: www.arnoutraskin.com

 

Nogmaals bedankt Veroniek en Marlien!”

bottom of page