top of page

HR MANAGEMENT

target group

- Entrepreneurs

- Team leaders

- Middle Management 

- The board 

- Hr manager

duration

2 day interactive training
16  hours

+

4 hours of follow-up per month
during 4 months (16 hours)

 

In total 32 hours

 

 

 

 

results

Personnel management: the personnel policy of a company to achieve an efficient and functioning work organization, aimed at the general operation of an SME, and with regard to:

  1. work organization and business processes;

  2. competency policy;

  3. diversity and non-discrimination policy;

  4. evaluation and performance

policy;

   5. Personal assessments Thalento

details van de training

Algemeen

Het is een leertraject van 2 dagen met een uitvoerig voor -en natraject. Een vernieuwde aanpak. De bedoeling is dat je na dit traject geïnspireerd bent, groei zal realiseren in je bedrijf, met je team en jezelf.

Meer dan ooit is je team van uitermate belang om je strategie tot uitvoering te brengen. Het is dan ook een uitdaging om je manier van managen aan te passen afhankelijk van de opdracht, kennis en performantie van je mensen.

Maar hoe bereik je deze zware interne doelstellingen en wat is jouw rol als leidinggevende hierin? Hoe hou je je team geïnspireerd en gemotiveerd? En hoe communiceer en aligneer je je strategie zodat iedereen mee is?

 

Doelstelling/learnings
We geven theoretische inzichten en na elk thema komt er een zelfreflectie moment (assessment) en/of een workshop per 2. Je krijgt een aantal tools mee naar huis die je achteraf kan gebruiken in je dagdagelijkse job. Je zal op een andere manier kijken naar je team en hoe je strategie beter te aligneren is.

Aanpak

Via een leadership assessment, 360° feedback starten we de training. De training zelf is 2 dagen. Aan de hand van voorbeelden en achtergrondtheorie gaan we met oefeningen en reflectie aan de slag om zelfbewustzijn te creëren over je huidige managementstijl. Er wordt ingespeeld op de noden van elke deelnemer en de groep in zijn geheel. Dit moet ertoe leiden dat je jouw zelfzekerheid en bekwaamheid zal verhogen om zo je doelstellingen te bereiken.

Wat neem je mee naar huis? 

Wie ben ik als leidinggevende? Vanwaar komt mijn gedrag? Hoe kan ik beter communiceren en luisteren naar mijn team? Welke strategie, missie, visie gebruiken we en kent iedereen de strategie? Inzicht in het verschil om een leider of manager te zijn. Welke managementstijlen bestaan er?  Tips en tools wanneer ik best een leider of een manager ben. Methodiek om een hoog performant team te krijgen die tevreden is in hun job. Hoe ik moet communiceren als leidinggevende (DO’ s en DON’Ts). Hoe ik mijn team best coach. Ervaringsuitwisseling van anderen. Een actieplan met een engagement. Beter begrip in wie ben ik en waarom reageer ik zo bij bepaalde mensen? Sociale stijlen. Geen eenmalige focus, maar een continu proces waar je nu de eerste stenen van hebt gebouwd!

Deze training is ook mogelijk in een 3 tot 9 -daagse buitenlandse trip, waar meer in de diepte op alles wordt ingegaan.

header achtergrond_edited.png

Are you ready to grow yourself and your business?

bottom of page