top of page
SOCIALE MEDIA-TRAINING
SOCIALE MEDIA-TRAINING

vr 30 sep

|

The Art of Growing

SOCIALE MEDIA-TRAINING

Wil je groeien op sociale media en wil je graag zelf de controle behouden en tijd besparen? Dat kan, we leren het je allemaal in onze Social media training.

De inschrijving is gesloten
Zie andere evenementen

Time & Location

30 sep 2022, 09:00 – 17:00

The Art of Growing, Wijerstraat 7, 3520 Zonhoven, België

About the event

Ben je ondernemer of werknemer (en verantwoordelijk voor sociale media) en wil je beter leren hoe je de grootste platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn zakelijk kunt inzetten?

Wat leer je in deze training?

Wij stomen je in een halve dag volledig klaar om jezelf aan de slag te kunnen gaan met jouw socialmediakanalen. Samen bespreken we jouw wensen en wat jij belangrijk vindt. Wat wil je op de wereld projecteren? En hoe kunnen wij sociale media inzetten.

Samen gaan we door uw Facebook, Instagram, Linkedin kanalen. Van starten ze samen met u op. Heeft u ook een YouTube-kanaal dat onderhouden moet worden of wilt u een starten en zou u graag nieuwsbrieven uitsturen? Ook dat is mogelijk. We leren ook hoe je statistieken kunnen groeien, zodat je jezelf kunt blijven verbeteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, en bespreek samen de mogelijkheden.

Samen brainstormen we over leuke inhoudelijke ideeën zodat we na de training een

duidelijk en overzichtelijk contentplan kunnen opstellen en jij kunt meteen beginnen met je digitale marketing.

Voor wie bedoeld?

- Iedereen wil graag hun socialmediakanalen op een professionele manier leren inzetten.

Nieuwsgierig? 

Schrijf je in via de onderstaande knop.

Bezit je al van de benodigde kennis over sociale media, maar heb je nog geen idee hoe je de inhoud kunt maken om te posten? Dan is onze Canva training misschien wel iets voor jou. Klik hier voor meer informatie.

Share this event

bottom of page