top of page
Presenteren en Pitchen! Meer impact, minder stress.
Presenteren en Pitchen! Meer impact, minder stress.

do 07 nov

|

Embuild Limburg

Presenteren en Pitchen! Meer impact, minder stress.

Als je impact wilt genereren draait het niet alleen om woorden. Het is een combinatie van inhoud , body language, energie, geluid en visualisatie. Je hebt het meest impact als je deze allen goed combineert.

Time & Location

07 nov 2024, 08:30 – 17:00

Embuild Limburg, Wetenschapspark 33, 3590 Diepenbeek, Belgium

About the event

Deze training wordt georganiseerd voor het open kalender aanbod van Embuild Limburg

Programma:

Volgens Mehrabian bestaat menselijke communicatie uit 3 componenten: 7% gesproken woorden; wat wordt er letterlijk gezegd, de inhoud, de argumenten. 38% intonatie; hoe wordt iets gezegd, o.a. stemgebruik. 55% lichaamstaal; houding, gezichtsuitdrukking en gebaren. "

 • Wat maakt dat een idee van iemand wordt aanvaard of niet?  Waarom luisteren ze wel naar een collega en niet naar mij?   Medewerkers zijn op verschillende manieren wakker te schudden: “U ziet soms nieuwe collega’s meer invloed hebben dan mensen die al jaren in een organisatie rondlopen. Jong talent neemt nieuwe skills met zich mee. Ze worden niet tegengehouden door processen of denkpatronen, zaken waar mensen met jarenlange ervaring nog wel eens tegenaan lopen. De zakelijk hiërarchie opschudden kan heel verfrissend zijn.”
 • Luisteren en spreken zijn hierbij elementaire competenties. “Luisteren is een zeer invloedrijk communicatiemiddel. Mensen waarderen het als ze serieus worden genomen, en waarderen des te meer het advies dat u vervolgens geeft. Hetzelfde geldt voor spreken. Zorgvuldig gekozen woorden kunnen een sterke reputatie bouwen.”
 • Hoe krijg ik meer gedaan van mensen?  Je energie niveau, je geloofwaardigheid & authenticiteit, krijg hun aandacht en vertrouwen (emotionele connectie), context & persoonlijke waarde (zorg ervoor dat ze deel uitmaken van je verhaal), de oplossing en een call to action
 • Hoe bereid ik mezelf voor?
 • Hoe geef ik mijn idee, project door? (wat is mijn doel, wie is mijn publiek en welke transformatie wil ik brengen?)
 • Hoe ziet een sterke presentatie/pitch eruit? Intro, midden, outro - hoe val ik op met titels, subtitels, humor, enz.
 • Toepassen in de praktijk  - je pitcht terug je idee en wordt gefilmd, je krijgt feedback van de groep

Learnings:

"Kennis hebben is geen macht, het is een mogelijke macht. Het wordt alleen maar macht als het vertaald wordt in actie en iets concreet aanpakken, toepassen en implementeren." Na deze training gaan mogelijke top ideetjes niet meer verdwijnen.

 • ​Je leert jezelf beter kennen
 • Je leert hoe je meer impact en invloed kan uitoefenen op je collega, baas en team
 • Je leert sterker worden in overtuigen, pitchen en presenteren
 • Je leert je goed voor te bereiden en jezelf klaar te stomen

Tijd: dagprogramma

Trainer: Alysia-Lara Kitir, The Art of Growing

Share this event

bottom of page