COACHING 

De één op één coaching gaat helemaal over jou.  Jij als partner, ouder, business persoon. Vaak stellen mensen rond 40 / 50 jaar oud hun de vraag is dat het nu?  Ze worden geleefd, of moeten moeilijke beslissingen nemen of durven niet verder,  weten niet wat te doen naar de toekomst toe... In 1 intensieve dag en daarna 3 follow up calls/meetings maken we je persoonlijk verander- en groeiplan op. Ons doel is je te begeleiden dat je terug wordt wie je bent. Vitaliteit, gezonde voeding, levenswijsheid, .... komen aan bod en vele oefeningen die jij zelf moet invullen en over nadenken.. zodat je je doel vindt in je leven.  Jouw why? 

Zo kunnen we je ook 1 op 1 trainen in leiderschap, persoonlijk maar met snel resultaat.

Waarom ondernemers mij contacteren: ​

Insta post - Photo.png
Wild Path

1 op 1 mentoring

1 dag coaching zorgt ervoor dat je even de tijd neemt om na te denken over de belangrijkste dingen in je leven. Je krijgt alles weer in het juiste perspectief en je hebt de tools om veranderingen in je leven aan te brengen die je krachtig en gelukkig maken. Opvolging is aan te raden, zodat goede ideeën ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Bestel hier uw persoonlijk ontwikkelingsboek.

cris-trung-3wK7RLRAAkA-unsplash.jpg

Authentiek leiderschap

Een heel persoonlijk inzicht van jou en jou als leider in jouw bedrijf. Omdat het persoonlijk is, kunnen we in korte tijd echt resultaat leveren. Assessment, business coaching, inzichten en het oefenen van uw leiderschapsvaardigheden leiden tot meer gemotiveerde mensen en algehele groei. Bestel hier uw leiderschapsboek.