2.png

€89

Canva voor gevorderden

In deze cursus gaan we een stap verder en ontdekken we wat we allemaal kunnen doen met een Canva Pro-account. Leer hoe je geweldige ontwerpen maakt en tools gebruikt die alleen toegankelijk zijn met een Canva Pro-account. Ontwerpen was nog nooit zo leuk!

Houd er rekening mee dat je een Canva Pro- account moet aanschaffen om deze cursus te volgen. Een Canva Pro-account kost een kleine 10 euro per maand. Meer info over de prijzen vind je hier terug. 

Canva is een online tool dat jou een handje helpt met het ontwerpen van de leukste designs. Het is de tool waarvan je nog niet wist dat je ze nodig had. Maar let op, want één keer je met Canva begint wil je niks anders meer doen! Ontwerpen was nog nooit zo leuk. 

Veroniek 3D effect.png

Iedereen kan Canva designer worden, ook jij!

Editing an Image
Geen kennis van dure programma's zoals photoshop? Geen zorgen,
Canva to the rescue!

Met Canva ben je in staat om veelvoorkomende problemen aan te pakken die content marketing met zich meebrengt. Wil je graag een nieuw logo maar wil je hier niet voor naar een duur marketingbureau stappen? Misschien verlang je er naar om je social media naar een hoger niveau te tillen? Of zou je graag een originele presentatie in elkaar willen steken? Dan heb JIJ Canva nodig! 

Canva heeft de tools die gebruikers in staat stellen om geweldige, aantrekkelijke en relevante content te creëren in NO TIME. Voor een kleine €10/maand krijg je toegang tot duizenden templates en elementen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook krijg je toegang tot enkele leuke functies die niet toegankelijk zijn met een gratis account. 

Geloof me, zelf ontwerpen creëren was nog nooit zo leuk. Ervaring in grafische vormgeving is absoluut geen must om met Canva te kunnen werken. 

wat is canva?

Canva is een online grafisch ontwerpplatform waar je alles kunt ontwerpen wat je maar wilt. Kies uit duizenden professionele sjablonen (of maak je eigen sjablonen) en ga aan de slag.

Canva heeft een superhandige drag-and-drop functie waardoor het heel gebruiksvriendelijk is. Iedereen kan er mee leren werken. 

Canva is een online tool waarvoor je niets hoeft te installeren. Canva werkt op elke computer.

Canva is gewoon geweldig!

Je zult er geen spijt van krijgen.

Canva cursus voor gevorderden.png
Wat kan je verwachten in deze cursus?

Canva voor gevorderden is bestemd voor mensen die al een beetje handig zijn met Canva en de basis al kennen. Met deze cursus gaan we echt aan de slag met de pro-elementen en hoe je jouw ontwerpen naar een nog hoger niveau kan tillen. 

Als je de cursus aankoopt, krijg je toegang tot een online leerplatform. Op dit platform krijg je een mooi overzichtje van alle lessen die je al hebt afgerond en alle lessen die nog gaan komen. Je maakt een gebruikersnaam en een paswoord aan zodat je hier altijd terug naartoe kan keren.  

Gedurende 20 dagen ontvang je elke ochtend een mailtje met de link naar de les van die dag.  

Alle lessen zijn opgemaakt in Canva zelf, zodat je meteen aan de slag kan gaan in het lesbestand zelf. Alles wordt uitgelegd via uitgeschreven stappen en via extra visuele ondersteuning aan de hand van video tutorials die op het einde van elke les terug te vinden zijn.  Is het daarna nog niet duidelijk? Dan helpen we je graag persoonlijk verder! 

En hoe zit het met de follow-up nadat ik de cursus heb aangekocht?

Zit je tijdens het ontwerpen met vragen? We hebben een besloten Facebookgroep opgericht waar je vragen kan stellen en al je ontwerpen kan delen. Heb je graag dat wij eens persoonlijk kijken naar jouw ontwerpen? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen! 

Wij kijken er alvast heel erg naar uit om jullie te mogen verwelkomen in onze community! 

Image by NeONBRAND
Wil je graag nog wat meer info over canva en wat je er allemaal mee kan doen? Download dan hier ons gratis e-book. 
ipad e-book.png
Testimonial An.png

An volgde bij ons twee Canva workshops en volgde daarna meteen onze Canva cursus. Ze geeft aan dat ze door de Canva cursus nu minder tijd verliest met het bouwen aan haar branding en dat ze meteen als specialist aan de slag kon gaan. ​

Wil je net als An aan de slag gaan met onze Canva cursus?

3.png
oke, ik ben overtuigd.
Waar kan ik deze cursus kopen? Ik ben klaar om te ontwerpen!