Canva cursus voor gevorderden - The Art of Growing

€89

Canva voor gevorderden

In deze cursus gaan we een stap verder en ontdekken we wat we allemaal kunnen doen met een Canva Pro-account. Leer hoe je geweldige ontwerpen maakt en tools gebruikt die alleen toegankelijk zijn met een Canva Pro-account.

Houd er rekening mee dat je een Canva Pro-account moet kopen om deze cursus te kunnen volgen. Een Canva Pro-account kost net geen 10 euro per maand. Meer informatie over de prijzen vind je hier.

Canva is een online tool die je helpt bij het maken van de beste ontwerpen. Het is het hulpmiddel waarvan u niet wist dat u het nodig had. Maar pas op, want als je eenmaal Canva gaat gebruiken, wil je niet anders meer! Ontwerpen was nog nooit zo leuk.

Iedereen kan een Canva-ontwerper worden, vooral jij!

Geen kennis van dure programma's zoals photoshop? Geen zorgen,
Canva te hulp!

Met Canva kun je veelvoorkomende problemen aanpakken die contentmarketing met zich meebrengt. Wil je een nieuw logo, maar wil je daarvoor niet naar een duur marketingbureau? Misschien verlang je ernaar om je sociale media naar een hoger niveau te tillen? Of wil je een originele presentatie maken? Dan heb JIJ Canva nodig!

Canva heeft de tools waarmee gebruikers in NO TIME geweldige, boeiende en relevante inhoud kunnen maken. En het beste is dat Canva helemaal gratis is. Je kunt ook een Canva Pro-account krijgen voor slechts € 10 per maand, maar dat heb je niet nodig voor deze cursus. We gaan hier alleen met vrije elementen werken. En ja, zelfs met de gratis functies van Canva kun je geweldige ontwerpen maken!

Geloof me, je eigen ontwerpen maken was nog nooit zo leuk. Ervaring in grafisch ontwerp is absoluut geen must om met Canva te werken.

wat is canva?

Canva is een gratis online grafisch ontwerpplatform waar je alles kunt ontwerpen wat je maar wilt. Kies uit duizenden gratis professionele sjablonen (of maak je eigen sjablonen) en ga aan de slag.

Canva heeft een superhandige drag-and-drop functie waardoor het heel gebruiksvriendelijk is. Iedereen kan er mee leren werken. 

Canva is een online tool waarvoor je niets hoeft te installeren. Canva werkt op elke computer.

Canva is gewoon geweldig!

Je zult er geen spijt van krijgen.

Canva cursus voor gevorderden - The Art of Growing
Wat kun je van deze cursus verwachten?

Canva voor gevorderden is voor mensen die al vertrouwd zijn met Canva en de basis kennen. Met deze cursus gaan we echt in op de pro-elementen en hoe u uw ontwerpen naar een hoger niveau kunt tillen.

Op de eerste dag krijg je een introductie tot Canva Pro. Daarna is het aan jou om aan de slag te gaan. Na 20 dagen heb je je eigen nieuwsbrief, advertentie, social media post met 3D effect, logo, e-mailbanner, factuur, poster en nog veel meer gemaakt. We delen graag alle kennis die we hebben, zodat je je eigen prachtige ontwerpen kunt maken met je Canva Pro-account.

Als u de cursus aanschaft, krijgt u toegang tot een online leerplatform. Op dit platform krijg je een mooi overzicht van alle lessen die je al hebt afgerond en alle lessen die nog moeten komen. U maakt een gebruikersnaam en wachtwoord aan zodat u hier altijd naar kunt terugkeren. 20 dagen lang ontvang je elke ochtend een e-mail met de link naar de les van die dag.

Alle lessen zijn opgemaakt in Canva zelf, dus je kunt meteen aan de slag in het lesbestand. Alles wordt uitgelegd in geschreven stappen en met extra visuele ondersteuning in de vorm van videotutorials aan het einde van elke les. Dan helpen we je graag persoonlijk verder!

en hoe zit het met de follow-up nadat ik de cursus heb gekocht?

Heeft u vragen tijdens het ontwerpen? We hebben een besloten Facebook-groep opgezet waar je vragen kunt stellen en al je ontwerpen kunt delen. Wilt u dat wij uw ontwerpen persoonlijk bekijken? Dan kun je ons altijd een e-mail sturen!

We kijken er echt naar uit om je te verwelkomen in onze Canva-community!

Wil je wat meer informatie over Canva en wat je ermee kunt doen?
Download nu ons gratis canva E-book
Canva cursus voor gevorderden - The Art of Growing
Canva cursus voor gevorderden - The Art of Growing

An volgde bij ons twee Canva-workshops en volgde daarna meteen onze Canva-cursus. Ze vertelt dat ze door de cursus Canva nu minder tijd kwijt is aan het opbouwen van haar branding en dat ze meteen als specialist aan de slag kon.

Wil jij net als An aan de slag met onze Canva cursus?

Canva cursus voor gevorderden - The Art of Growing
oke, ik ben overtuigd.
Waar kan ik deze cursus kopen? Ik ben klaar om te ontwerpen!