top of page
Canva cursus voor beginners - The Art of Growing

€78

canva voor BEGINNERS (NL)

Ken je het gevoel? Je wilt je social media naar een hoger niveau tillen, maar weet niet hoe je moet beginnen. Investeren in een duur marketingbureau is ook niet iets wat je wilt doen. U wilt de controle behouden en tijd besparen. Nou, dat kan! Onze Canva-cursus voor beginners bereidt je in 20 lessen voor om je eigen inhoud te ontwerpen. E-books, visitekaartjes, social media posts, presentaties en nog veel meer. Canva heeft binnenkort geen geheimen meer voor je!

Canva is een gratis online tool die je helpt bij het maken van de beste ontwerpen. Het is het hulpmiddel waarvan u niet wist dat u het nodig had. Maar pas op, want als je eenmaal Canva gaat gebruiken, wil je niet anders meer! Ontwerpen was nog nooit zo leuk.


Voor deze cursus heb je geen Canva Pro-account nodig. Alles wat we zien in deze 20 lessen is perfect te volgen met een gratis account.

Canva cursus voor beginners - The Art of Growing

Iedereen kan een Canva-ontwerper worden, vooral jij!

Canva cursus voor beginners - The Art of Growing
Geen kennis van dure programma's zoals photoshop? Geen zorgen,
Canva te hulp!

Met Canva kun je veelvoorkomende problemen aanpakken die contentmarketing met zich meebrengt. Wil je een nieuw logo, maar wil je daarvoor niet naar een duur marketingbureau? Misschien verlang je ernaar om je sociale media naar een hoger niveau te tillen? Of wil je een originele presentatie maken? Dan heb JIJ Canva nodig!

Canva heeft de tools waarmee gebruikers in NO TIME geweldige, boeiende en relevante inhoud kunnen maken. En het beste is dat Canva helemaal gratis is. Je kunt ook een Canva Pro-account krijgen voor slechts € 10 per maand, maar dat heb je niet nodig voor deze cursus. We gaan hier alleen met vrije elementen werken. En ja, zelfs met de gratis functies van Canva kun je geweldige ontwerpen maken!

Geloof me, je eigen ontwerpen maken was nog nooit zo leuk. Ervaring in grafisch ontwerp is absoluut geen must om met Canva te werken.

wat is canva?

Canva is een gratis online grafisch ontwerpplatform waar je alles kunt ontwerpen wat je maar wilt. Kies uit duizenden gratis professionele sjablonen (of maak uw eigen sjablonen) en ga aan de slag.

Canva heeft een superhandige drag-and-drop functie waardoor het heel gebruiksvriendelijk is. Iedereen kan er mee leren werken. 

Canva is een online tool waarvoor je niets hoeft te installeren. Canva werkt op elke computer.

Canva is gewoon geweldig!

Je zult er geen spijt van krijgen.

Canva cursus voor beginners - The Art of Growing
Wat kun je van deze cursus verwachten?

De Canva-cursus voor beginners is echt bedoeld voor mensen die nog nooit van Canva hebben gehoord. Op de eerste dag maak je kennis met wat Canva is en wat je ermee kunt doen. Daarna verkennen we samen stap voor stap wat Canva te bieden heeft. We zullen alle functies die toegankelijk zijn met een gratis Canva-account doornemen en toepassen.

Als u de cursus aanschaft, krijgt u toegang tot een online leerplatform. Op dit platform krijg je een mooi overzicht van alle lessen die je al hebt afgerond en alle lessen die nog moeten komen. U maakt een gebruikersnaam en wachtwoord aan zodat u hier altijd naar kunt terugkeren. 20 dagen lang ontvang je elke ochtend een e-mail met de link naar de les van die dag.

Alle lessen zijn opgemaakt in Canva zelf, dus je kunt meteen aan de slag in het lesbestand. Alles wordt uitgelegd in geschreven stappen en met extra visuele ondersteuning in de vorm van videotutorials aan het einde van elke les. Dan helpen we je graag persoonlijk verder!

en hoe zit het met de follow-up nadat ik de cursus heb gekocht?

Heeft u vragen tijdens het ontwerpen? We hebben een besloten Facebook-groep opgezet waar je vragen kunt stellen en al je ontwerpen kunt delen. Wilt u dat wij uw ontwerpen persoonlijk bekijken? Dan kun je ons altijd een e-mail sturen!

We kijken er echt naar uit om je te verwelkomen in onze Canva-community!

Canva cursus voor beginners - The Art of Growing
Wil je wat meer informatie over Canva en wat je ermee kunt doen?
 
Download nu ons gratis canva E-book
Canva cursus voor beginners - The Art of Growing
Canva cursus voor beginners - The Art of Growing

An heeft bij ons twee Canva-workshops gevolgd. Ze vertelt dat ze door de cursus Canva nu minder tijd kwijt is aan het opbouwen van haar branding en dat ze meteen als specialist aan de slag kon.

Wil je net als An aan de slag met Canva?

Canva cursus voor beginners - The Art of Growing
oke, ik ben overtuigd.
Waar kan ik deze cursus kopen? Ik ben klaar om te ontwerpen!
header achtergrond_edited.png

Are you ready to grow yourself and your business?

bottom of page